به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، علی سهرابی بیدار در جلسه افتتاحیه ارزیابی برنامههای گذر از پیک بار، افزود: برنامههای مدیریت پیک بار امسال به صورت مدون برنامهریزی شده و اجرایی میشود تا به سلامت از پیک بار امسال عبور کنیم.
وی با بیان اینکه بیشتر مباحث حوزه برق در چند بخش خلاصه میشود، اظهار داشت: این بخشها شامل افزایش و رونق تولید در بحث نیروگاهی و انجام تعمیرات اساسی نیروگاهها قبل از ورود به پیک، مدیریت سمت تقاضا با مطرح کردن بحث تعرفهها و مدیریت مصرف مشترکین است که برنامهریزیها و اقدامات خوبی انجام شده است که مصوبه هیات وزیران پشتوانه محکمی برای این اقدامات بود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه امید است با اقدامات انجام شده، در بخش کشاورزی و صنعت مدیریت مصرف داشته باشیم، تصریح کرد: سال گذشته به این ۲ بخش آسیب بیشتری وارد شد و امسال با برنامهریزی دقیق مصارف این بخشها به نحوی پیش میرویم تا چنین مشکلی نداشته باشیم و همکاران ما نیز همیاری کامل را دارند.
سهرابیبیدار با تأکید بر ضرورت مدیریت مصرف انرژی برق افزود: با توجه به جلسات برگزار شده، استانداری و فرمانداران نیز به بحث مدیریت مصرف ورود پیدا کردهاند که کمک بزرگی برای این شرکت است.
وی اظهار داشت: در روز صنعت برق امسال نیز مرکز اسکادا در استان همدان با ۱۸ کلید افتتاح شد که در حال حاضر این تعداد به بیش از ۵۰ کلید رسیده است که این موضوع تحولی در راستای مدیریت مصرف هوشمند شبکه برق استان است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان ادامه داد: امسال بزرگترین، مهمترین و حساسترین مساله ما گذر از پیک ۱۴۰۱ است که با توجه به این مهم حرکت و سمت و سوی تمام برنامههای ما در راستای این موضوع است.
وی با تأکید بر مدیریت بار گروهی گفت: استان همدان در زمانهای مختلف رتبه خوبی در مدیریت بار داشته چراکه بحث ملی است و بیش از ۱۰ درصد مردم مدیریت مصرف انرژی برق را رعایت میکنند.
ارزیاب برنامههای گذر از پیک بار شرکت توانیر نیز در این نشست با تقدیر از اقدامات انجام شده در این زمینه افزود: با توجه به شرایط امروز باید دست به دست هم دهیم تا با موفقیت پیک بار را پشت سر بگذاریم.
مجید خودسیانی با بیان اینکه مجموعه صنعت برق شبانهروز در حال فعالیت است، ادامه داد: گذر از پیک موضوع مهمی است که امید است با تدابیر و برنامهریزیهای انجام شده به خوبی سپری شود.
وی هدف از بازدیدها و ارزیابیها را بررسی اجرای برنامههای ابلاغی توانیر و انتقال تجارب عنوان و خاطرنشان کرد: ما به دنبال همافزایی بیشتر بین شرکتهای توزیع هستیم و دغدغه همکاران را بررسی میکنیم و در صورت نیاز دستورالعملها و پیگیریها برای رفع آن ها انجام میشود.
به گزارش ایرنا، پیک مصرف برق در تابستان سال ۱۴۰۰ در استان همدان به ۷۵۳ مگاوات رسید.