به گزارش روز دوشنبه ایرنا، تارنمای شبکه خبری بلومبرگ با انتشار گزارشی در این زمینه، نوشت: این تصمیم بر روی یک نفر از هر هفت نفر انگلیسی تاثیر خواهد داشت.
نتایج تحقیقات موسسه مطالعات مالی و مرکز «پیری بهتر» دولت را تحت فشار قرار می دهد تا شبکه امنیت اجتماعی را برای کسانی که بیشترین آسیب را دیده اند، گسترش دهد.
این تحقیقات نشان داد افرادی که سطح تحصیلات پایین تری دارند و در خانه های اجاره ای زندگی می کنند بیشتر ممکن است رنج ببرند و این تصمیم آنها را بیشتر تحت تاثیر درآمدهای خانوار قرار می دهد.
انگلیس سن بازنشستگی را در سال ۲۰۱۸ و پایان سال ۲۰۲۰ از ۶۵ به ۶۶ سال افزایش داد. این بدان معنا بود که حدود ۷۰۰ هزار نفر که در آستانه دریافت مزایا بودند حدود ۱۴۲ پوند در هفته را از دست دادند.
طبق گزارش موسسه مطالعات مالی، حدود ۹ درصد از این افراد ( ۶۰ هزار نفر) تصمیم گرفتند برای مدت بیشتری در شغل خود باقی بمانند. دولت ۴.۹ میلیارد پوند در سال در نتیجه تغییر از طریق درآمد بالای مالیاتی و کاهش هزینه مزایا ذخیره کرد که حدود ۵ درصد از مخارج دولت برای بازنشستگی را تشکیل می دهد.
به گزارش ایرنا،تازه ترین داده های اماری نشان می دهد که همزمان با ادامه روند صعودی افزایش افسارگسیخته هزینههای زندگی و تورم بیسابقه در انگلیس، رشد اقتصادی منفی آغاز شده و این کشور را در آستانه رکود قرار داده است.
طبق نظرسنجیهای صورت گرفته، اوضاع بد اقتصادی، به دغدغه روزانه نیمی از مردم انگلیس تبدیل شده و قشری از مردم به نخوردن یا کاهش وعدههای غذایی روی آوردهاند.