حجت فضلعلی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از ابتدای امسال پنج هزار و ۴۰۰ مورد بازرسی از واحدهای مختلف صنفی صورت گرفته که از این تعداد ۵۸۶ پرونده به ارزش ۹۳ میلیارد و ۳۲۹ میلیون ریال تشکیل شده است.
وی اضافه کرد: تعداد بازرسیها، پرونده تشکیل شده و ارزش ریالی پروندههای تخلف نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۰ درصد رشد داشته است.
این مسئول از پلمب ۱۸ واحد نانوایی به دلیل تکرار تخلف در پاکدشت خبر داد و خاطرنشان کرد: در حوزه آرد و نان، طی سه ماه گذشته یکهزارو ۲۲۰ مورد بازرسی از واحدهای نانوایی صورت گرفته و ۳۵۰ مورد پرونده تخلف به ارزش ۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال تشکیل شده است.
فضلعلی بیشترین تخلفات صورت گرفته در واحدهای مختلف را شامل عرضه خارج از شبکه، تقلب، درج نکردن قیمت، فروش اجباری، کم فروشی و گران فروشی در حوزه نان، روغن، شکر، و خدمات مشاور املاک اعلام کرد.
وی اضافه کرد: در حوزه برخورد با واحدهای مشاور املاک غیرمجاز و فاقد پروانه کسب، از ابتدای امسال ۷۰ واحد مشاور املاک در مناطق مختلف پاکدشت پلمب شده است.
ای مسئول همچنین از برگزاری ۳۳۴ مورد گشت مشترک با سایر دستگاههای نظارتی و تشکیل ۲۶۵ پرونده تخلف به ارزش ۷۵ میلیارد و ۹۱۴ میلیون ریال خبر داد و اظهار داشت: در حوزه کشف قاچاق کالا، از ابتدای امسال ۲۰۵ مورد قاچاق به ارزش ۳۵۳ میلیارد ریال در این شهرستان کشف شده است.
وی با اشاره به فعالیت ۱۵۳ واحد تولیدی در حوزه معدن و صنایع معدنی در پاکدشت افزود: این تعداد واحد معدنی با سرمایه گذاری سه هزار و ۴۸ میلیارد ریالی و اشتغال مستقیم چهار هزار و ۲۱۰ نفر مشغول به فعالیت هستد.
فضلعلی ادامه داد: از مجموع ۱۵۳ واحد حوزه معدن و صنایع معدنی، ۵۸ واحدشن و ماسه با سرمایه گذاری یکهزار و ۸۰۰ میلیارد ریال و اشتغال ۸۵۰ نفر، ۱۵ کارخانه تولید آجر با سرمایه گذاری ۶۰۰ میلیارد ریال و اشتغال ۲ هزار و ۸۰۰ نفر، ۲۱ کارخانه آسفالت با سرمایه گذاری ۱۶۰ میلیارد ریال و اشتغال ۲۰۰ نفر ، ۳۰ کارخانه تولید بتون با سرمایه گذاری۱۸۰ میلیارد ریال و اشتغال ۱۶۰ نفر، ۵ کارخانه تولید قطعات بتونی با سرمایه گذاری ۲۸۰ میلیارد ریال و اشتغال ۸۰ نفر و ۲۴ کارخانه موزائیک با سرمایه گذاری ۲۸ میلیارد ریال و اشتغال ۱۲۰ نفر مشغول به فعالیت هستند.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این پاکدشت از ۳۱ واحد معدن غیرفعال برخوردار است.
این مسئول با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه معادن پاکدشت در سه ماه نخست امسال اظهار داشت: اجرای ۸۷ مورد بازرسی از معادن، ۱۳ مورد پیگیری قضایی و حقوقی، ۱۸۶ مورد بررسی تأئید سوخت مورد نیاز واحدهای معدنی، هفت مورد تهیه گزارش به منظور تمدید پروانه بهره برداری استخراج از معادن، ۲ مورد اخذ ثبت سفارش به منظور تهیه کالا، یک مورد اصلاح پرواونه صنایع معدنی، ۸۳ مورد ۱ مورد، ۸۳ مورد پیگیری ثبت نام واحدها در سامانه جامع تجارت ۸۳ مورد و هشت مورد ابلاغ حضوری رای شورای عالی معادن به بهره برداران معادن از جمله خدمات ارائه شده در این حوزه است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت پاکدشت یادآور شد: در حوزه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، از ابتدای امسال ۲۱ مصوب در جلسات ستاد تسهیل به تصویب رسیده که در آن به مشکلات ۱۸ واحد رسیدگی شد که مشکلات این واحدها شامل سه مورد در حوزه بانک، ۱۲ مورد امور زیربنایی، سه مورد تأمین اجتماعی، یک مورد امور مالیاتی و ۲ مورد سایر مشکلات بود که پنج مصوبه اجرا شده، ۱۵ مصوبه در دست اجرا و یک مورد اجرا نشده است.
پاکدشت با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.