قرچک - ایرنا - فرماندار شهرستان قرچک گفت: انقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام راحل تداوم راه غدیر و نهضتی در مسیر عینیت بخشیدن به فلسفه سیاسی اسلام است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا فاتحی‌نژاد روز دوشنبه در جلسه ستاد غدیر قرچک که در محل دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد اظهار داشت: به فرموده رهبر معظم انقلاب، موضوع امامت و مسئله‌ ولایت فقیه و زنده نگهداشتن غدیر، به یک معنا زنده نگهداشتن اسلام است از این رو، همه افراد موظفند تا به آن اهمیت ویژه‌ای داده و در جهت ترویج فرهنگ غدیر در جامعه کوشا باشند.
وی با اشاره به این که انقلاب اسلامی تداوم راه غدیر و نهضتی در مسیر عینیت بخشیدن به فلسفه سیاسی اسلام است، افزود: جامعه ما برای دستیابی به تراز واقعی مردم سالاری دینی و نیز الهام بخشی برای سایر ملت‌ها، به افزایش معرفت خود نسبت به آموزه‌های علوی نیاز دارد از این رو است که برگزاری برنامه‌های ایام میلاد نور زمینه سازی برای ایجاد یک جریان فکری و فرهنگی تبلیغی با هدف افزایش معرفت، محبت و تبعیت از تعالیم امیرالمومنین(ع) محسوب می‌شود.
فاتحی‌نژاد با قدردانی از تلاش مردم و دستگاه‌های مختلف در گرامیداشت ایام خردادماه که به سفر رئیس جمهور مزین شد، خاطرنشان کرد: ویژه برنامه‌های عید سعید غدیر و دهه امامت و ولایت باید محتوا محور باشد و از فرصت مناسب آن برای تبیین جایگاه ولایت فقیه در جامعه استفاده کرد.
وی ادامه داد: همدلی و همکاری دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی در برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی و هنری ویژه گرامیداشت غدیرخم با محوریت مردمی، امری ضروری است و باعث آشنایی بیشتر جامعه به ویژه جوانان با فلسفه غدیر می‌شود.
فرماندار قرچک اضافه کرد: تبلیغ و ترویج رویداد عظیم غدیرخم و توجه دادن افکار و اذهان مسلمانان به برترین اعیاد امت اسلام و نهادینه شدن جشن غدیر در جامعه حائز اهمیت است و باید در این ایام نسبت به تکریم سادات، اطعام نیازمندان و تکریم فرزندان شهدای مدافع حرم توجه ویژه داشت.
وی تأکید کرد: مساجد کانون ایجاد تحرک و تحول در حوزه‌های مختلف جامعه است لذا تلاش شود تا برنامه‌های ویژه غدیرخم در مساجد برگزار شده و از کلید واژه "حیدر امیرالمومنین(ع) است "در تبلیغات استفاده شود.
شهرستان قرچک با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوب شرق تهران واقع شده است.
واقعه غدیر از مهم‌ترین وقایع تاریخ اسلام است که در آن، پیامبر اسلام (ص) هنگام بازگشت از حجة الوداع در ۱۸ ذی‌الحجه سال دهم قمری در غدیر خم، حضرت علی(ع) را به عنوان جانشین خود معرفی کردند و حاضران در آن واقعه که بزرگان صحابه نیز در میان‌شان بودند، با امام علی(ع) بیعت کردند.