به گزارش ایرنا ، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی در این همایش با اشاره به اهمیت ورزش در زندگی، گفت: ورزش در دو حوزه سلامت جسم و روان کارکرد دارد.
دکتر داود سیفزاده به تاثیر مثبت تلفیق علم و عمل اشاره کرد و افزود: حضور قهرمانان ورزشی در جمع اساتید دانشگاه محقق اردبیلی می تواند در تحقق این امر مفید باشد.
وی با بیان اینکه با بهبود وضعیت کرونایی کشور، همایشهای دانشگاه نیز به صورت حضوری برنامهریزی خواهد شد، اظهار کرد: با برگزاری حضوری همایشها، شرکتکنندگان علاوه بر درک بیشتر جنبههای علمی همایش، از زیباییهای شهر اردبیل نیز بهرهمند میشوند.
دکتر محمد نریمانی ، رئیس اولین همایش ملی فیزیولوژی ورزشی نیز در این همایش با بیان اینکه برای سال جاری ۱۴ همایش ملی و بینالمللی توسط دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی برنامهریزی و مصوب شده است، گفت: سال گذشته نیز از ۱۷ همایش ملی و بینالمللی برگزار شده در دانشگاه ۹ همایش توسط دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی برگزار شده است.
وی با اشاره به سهم پررنگ دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی در پیشرفتهای علمی و پژوهشی دانشگاه، افزود: دانشکده دارای پنج مجله علمی پژوهشی مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
نریمانی با بیان اینکه اساتید دانشکده در بحث کرسیهای نظریهپردازی نیز به صورت جدی پای کار بوده و نقشآفرینی میکنند، تصریح کرد: حضور قهرمانان ورزشی در جمع اساتید گروه فیزیولوژی ورزشی دانشگاه محقق اردبیلی از ویژگیهای برجسته این گروه آموزشی است.
رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه محقق اردبیلی هدف از برگزاری همایشهای علمی را تبادل اطلاعات میان پژوهشگران و ایجاد انگیزه و فرصت برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی عنوان کرد و گفت: حدود ۲۰۰ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده بود که از این تعداد، ۱۷۰ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت.
حجتالاسلام سیفالله مدبر ، رئیس مرکز مطالعات علم و دین دانشگاه محقق اردبیلی هم با اشاره به فلسفه ورزش در اسلام گفت: طبق فرمایش امام علی(ع) ورزش برای صحت بدن، قوت بدن، پر کردن اوقات فراغت و ایجاد نشاط است.
در این همایش دکتر معرفت سیاه کوهیان عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی و دکتر رحمان سوری عضو هیات علمی دانشگاه تهران به عنوان سخنران کلیدی این همایش به ارائه مباحث تخصصی در زمینه فیزیولوژی ورزشی پرداختند.