اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: نگاه تحولی دولت سیزدهم به جوانان و اعتماد به این قشر، تحول بنیادین در نظام اداری کشور رقم می‌زند که با توجه به این مهم، نباید جوانان انقلابی در نظام اداری فعلی کشور حذف شوند.

"فرزاد مخلص الائمه" دوشنبه شب در نشست مشترک شورای اداری و شورای اداری راهبری توسعه مدیریت استان مرکزی با حضور رییس سازمان اداری استخدامی کشور افزود: بحث " ناکارآمدی" به عنوان یکی از مهمترین ابر مسئله کشور مطرح است که به لحاظ عمق موضوعی و زمانی ریشه‌دار است و براساس علل متعدد این ناکارآمدی، در نظام اداری کشور قابل جست و جو است.

وی تاکید کرد: نظام اداری دیوان سالار، فرتوت، بیمار و پیر، هیچ تحولی برای خود و سایر اجزای اداری و اجتماعی کشور را نمی‌تواند ایجاد کند و تا زمانی که تحول بنیادین در نظام اداری کشور ایجاد نشود، نمیتوان شاهد تحول در سایر بخش ها بود چرا که در این راستا اقدامات زیادی انجام شده اما مثمرثمر نبوده است و این مهم باید مورد تومه باشد در سال های اخیر تحریم ها موفقیت هایی همچون فاصله گرفتن از اقتصاد نفتی را رقم زد، اما احتمال بازگشت و تکرار گذشته وجود دارد.

استاندار مرکزی ضمن تاکید بر اینکه نظام اداری کنونی پاسخگوی مسائل کشور نیست، گفت: امید است به واسطه نگرش تحولی دولت سیزدهم، زمینه تغییرات و تحولات مثبت در کشور فراهم شود.

مخلص الائمه ادامه داد: طرح رایحه خدمت در استان مرکزی در راستای ارتباط مستقیم مدیران با مردم ایجاد شده است که در این راستا برخی از دستگاه‌های اجرایی، تعامل و همکاری مناسبی با این طرح داشته اند، اما برخی ادارات با فرمان هشت سال گذشته در حرکت هستند که این رویکرد رضایت بخش نیست.

وی تصریح کرد: راهبرد پشت میز نشینی به راهبرد حضور بی تکلف در بین مردم تغییر کرده است که انتظار می‌رود مدیران کل استان و شهرستان ها، این راهبرد را عملیاتی کنند.

نماینده عالی دولت در استان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت برق در استان گفت: به صورت کلی سطح تعامل و همکاری ها در اصلاح الگوی بهینه مصرف برق در فصل گرما منطبق بر پیش بینی ها نیست و اکنون بیشترین سطح همکاری را از سوی صنعت شاهدیم و در  بخش کشاورزی، اداری و تجاری این‌ مهم به طور کامل محقق نشده است.

مخلص الائمه یادآور شد: برخی ادارات ممیز انرژی خود را معرفی نکرده اند و به طور حتم مشترکانی که در شرایط کنونی کشور در این راستا تعامل و هم افزایی لازم را دارند نباید بیش از پیش بینی ها متضرر شود و ور صورت همکاری نکردن سایرین امکان قطع برق در بخش خانگی وجود دارد.

وی تصریح کرد: سفر رییس جمهور و هیات دولت به استان نزدیک است و مورد انتظار است مدیران کل با وزرای مربوطه خود ارتباط لازم را داشته باشند.

 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: از ۱۰۸ پست این اداره ، ۶۴ پست با تصدی و مابقی بدون تصدی هستند و  از ۱۱ شهرستان استان نیز ۲ شهرستان تنها با یک نیرو اداره می شوند.

"سینا دلشادی‌" تاکید کرد: تامین نیروی انسانی کارآمد مدنظر ویژه است که امید است در این راستا تدابیر ویژه ای اندیشیده شود.

 مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی نیز گفت: در مدل حکمرانی مطبوع در کنار دولت، بخش خصوصی نقش مهمی به ویژه در کاهش تصدی های دولتی وحاکمیتی دارد.

"حمید پاکپور" افزود: در مجموع بیش از ۴۰ هزار دهیاری در حوزه توسعه و عمران و آبادانی روستاها ایفای نقش می کند که برغم همه محدودیت ها به ویژه در حوزه نیروی انسانی، کارنامه درخشانی از خود به جای گذاشته است.

وی تاکید کرد: در استان مرکزی روستایی با حدود ۱۰ هزار نفر تنها با یک دهیار اداره می شود و حدود ۳ سال است که در مجوعه دهیاری ها امکان جذب نیرو وجود ندارد که انتظار می‌رود در این راستا تعامل و هم افزایی صورت گیرد.