نادر رحیمی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به تداوم و تشدید بازرسی و نظارت ها بر فعالیت کارخانجات آرد و نانواییها در استان توسط بازرسان قرارگاه امنیت غذایی، افزود: در سه ماهه اول امسال تعداد ۱۰ هزار و ۳۹۷ مورد بازرسی از سطح واحدهای نانوایی و کارخانجات آرد انجام گرفته و این روند استمرار دارد.
رحیمی اظهار کرد: بیشترین تخلفات واحدهای نانوایی شامل کم فروشی، گرانفروشی، نصب نکردن نرخ نامه و فروش اجباری نان کنجدی بود که علاوه بر بازرسی میدانی بازرسان با شکایت مردمی به این موضوع رسیدگی شد و با واحدهای متخلف در این زمینه برخورد قانونی میشود.
وی یادآور شد: بازرسیها هر روز به صورت مستمر ادامه دارد که هم به صورت نوبتی و هم به صورت شکایت محور انجام میشود.
رحیمی ادامه داد: مردم در صورت مشاهده هرگونه گران فروشی در حوزه کالاهای اساسی، میتوانند آن را به سامانه ۱۲۴ و ۱۳۵ گزارش دهند تا بازرسین ما در اولین فرصت موضوع را بررسی و در صورت محرز شدن تخلف، پرونده واحد مذکور به تعزیرات ارسال میشود.
به گزارش ایرنا چهار هزار و ۵۰۰ واحد نانوایی در این استان فعال است که یک هزار واحد از این تعداد آزادپز بوده و بقیه نانوایان یارانه دریافت میکنند.