اهواز- ایرنا- مدیر کل استاندارد خوزستان گفت: در راستای صیانت از حقوق شهروندان خوزستانی و جلوگیری از کم فروشی طرح آزمون اندازه گیری و سنجش تولیدات مواد غذایی بسته بندی در خوزستان آغاز شده است.

علی داودی سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تاکید در خصوص کنترل کمی ، مقدار و اندازه مواد غذایی تولیدی در واحدهای استان بیان کرد: کارشناسان این اداره کل تمامی واحدهای تولیدی مواد غذایی پیش بسته بندی از قبیل فرآورده های گوشتی ،قند و شکر ،چای ،لبنیات ، فرآورده های نان  صنعتی ،آرد ،غذاهای آماده و نیمه آماده را مورد آزمون و پایش قرار می دهند.
داودی با اشاره به اینکه این طرح آغاز شده است افزود:  اجرای این طرح در خوزستان ادامه خواهد یافت تا از تخلف کم فروشی در استان جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه محور این طرح محصولات مواد غذایی است ادامه داد: این طرح در قالب اندازه شناسی قانونی صورت می گیرد و تاکنون بالغ بر ۵۰ نمونه مورد آزمون کمی قرار گرفته است و هدف از اجرای این طرح بررسی انطباق وزن اظهار شده و وزن واقعی محصولات بسته بندی در کارخانه‌های تولیدی است.

کم فروشی کالا آمار بالای گزارش های مردمی به دستگاه های نظارتی و بازرسی است.