مشهد- ایرنا- مدرسه بین‌المللی صرع با همکاری ۴ گروه تخصصی از ایران و کشورهای آلمان و کانادا توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه‌اندازی شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، رییس مرکز تحقیقات صرع دانشگاه مونستر آلمان روز سه‌شنبه در حاشیه افتتاح این مدرسه در گفت وگو با خبرنگاران گفت: در این دوره مدرسه بین‌المللی صرع، کارگاههای آموزشی در زمینه تشخیص و درمان این بیماری به مدت ۳ روز در بیمارستان‌های قائم (عج) و امام رضا (ع) مشهد برپا خواهد شد.

پروفسور علی گرجی با بیان اینکه مقدمات راه‌اندازی مدرسه بین‌المللی صرع در مشهد از سال ۱۳۹۵ آغاز شده است، افزود: در این راستا بعد از اتمام دوره‌های آموزشی مدرسه صرع به مدت سه روز ، عملیات درمان و جراحی روی موضوع اعصاب بالغین و اطفال به طور ویژه در مشهد انجام خواهد شد.

مدیر گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: تجهیزات و دستگاههای استفاده شده برای این مدرسه نیز به طور کامل بومی است و به همت یک شرکت دانش‌بنیان ساخته شده که با آخرین استانداردهای جهانی و متناسب با کیفیت نمونه خارجی است.
پروفسور گرجی اظهار داشت: در شرایط کنونی درمان و جراحی بیماری‌های صرع در خارج از کشور حدود ۳۰۰ هزار یورو برای ایرانیان هزینه در بردارد که با راه‌اندازی مدرسه صرع در کشور، هزینه‌ها تا حد بسیار زیادی کاهش خواهد یافت و هرکس با هر توان مالی می تواند دوره درمان را سپری کند.
 بنیان‌گذار مرکز علوم شفا و رضوی کشور در ادامه با انتقاد از عملکرد بیمه‌ها در درمان بیماران مبتلا به صرع گفت: هرچند گروه درمان مدرسه صرع از افراد فاقد توان پرداخت، حمایت خواهد کرد اما حضور شرکت‌های بیمه در بخش تهیه تجهیزات، درمان و داروی بیماران صرع از اهمیت بسزایی برخوردار است و اقدامات آنها در این خصوص نیاز به بازنگری دارد.

در قالب راه‌اندازی مدرسه بین المللی صرع، کارگاه آموزش و تشخیص بیماران مبتلا به صرع، کارگاه تکنولوژی صرع و کارگاه صرع اطفال به همراه آموزش و درمان بیماران به مدت ۳ روز در بیمارستان‌های قائم(عج) و امام رضا(ع) برگزار می‌شود.