به گزارش ایرنا، قطعه موسیقی پا به ماه، تیتراژ پایانی سریال تازه وارد با صدای حسین حقیقی، همخوانی دنیز محمودی، ترانهای از نفیسه سادات موسوی و آهنگسازی کیان ایرجی منتشر شده است.
عظیم روحانی نوازنده گیتار، حسین کریمیان تنظیمکننده، میکس و مسترینگ، علی درستکار تایپوگرافی و کاور و محمدجواد موحد تهیهکننده از دیگر عوامل این قطعه موسیقی هستند.
این اثر هماکنون از سایتهای معتبر موسیقی در دسترس است و مجوز آن از سوی مرکز موسیقی حوزه هنری صادر شده است.
حقیقی که فعالیت حرفهای خود را از سال ۱۳۸۹ آغاز کرده است، تاکنون تیتراژ سریال پلاک ۱۳ و برنامههای تلویزیونی از جمله فصل اول و دوم زوجی نو به ترتیب با عناوین خانوم خونهام و آویشن و برنامه چراغ را خوانده است.
حقیقی درباره قطعه موسیقی پا به ماه میگوید: «عاشقانه، واژهایست عمومی که به اغلب آثار موسیقی جهان اطلاق میشود. سوژههای عاشقانه بسیارند اما برخی پُرسروصداترند و برخی مهجور. این بار سراغ یکی از این عاشقانههای کمتر شنیده شده، رفتم و سعی کردم لحظاتی از این عشق ناب، بیمنت و بیدریغ را به گوش مردم برسانم. «پا به ماه» را تقدیم میکنم به آنانی که پا به ماه میگذارند تا فرشتهها را به زمین بیاورند.»
متن شعر پا به ماه به شرح زیر است:
«نفسم میگیره، دلم به یه مو بنده
حس و حالم مث روز آخر اسفنده
مث وقتی پُر شوق و اضطراب و دلهرهم
ولی نوروز بهم از یه قدمی میخنده
نمیدونی که چه ذوقی چشبراهی داره
دل من ثانیه به ثانیهشو میشماره
برای تویی که من ندیده عاشقت شدم
روز میلاد تو روز اولین دیداره
با هر تپش قلبت
همراه میشی با من
این شوق منه یا تو؟
این نبض توعه یا من؟
هر بار که میچرخی
به زندگی جون میدی
با هر یه تکون انگار
دنیامو تکون میدی
*
تو که شیرین منی ولی سراپا شوری
تو که نزدیکی ولی اینهمه از من دوری
داره کمکم میرسه به گوش من صدای پات
داره کمکم طاقتم تموم میشه بدجوری
با تو ام ماه تموم هر شب مهتابم
پُر رویای تولد توئه هر خوابم
واسه ی دیدن خندههای تو بیصبرم
واسه ی گرفتن دستای تو بیتابم
با هر تپش قلبت
همراه میشی با من
این شوق منه یا تو؟
این نبض توئه یا من؟
هر بار که میچرخی
به زندگی جون میدی
با هر یه تکون انگار
دنیامو تکون میدی»
سریال یازده اپیزودی تازه وارد به تهیهکنندگی محمدجواد موحد و کارگردانی هشت فیلمساز جوان؛ حسن حبیبزاده، رضا محبی، میلاد محمدی، سجاد معارفی، رضا کشاورز، احمد حیدریان، محسن امانی و محمدجواد صالحی در باشگاه فیلم سوره تولید شده و محصول خانه تولیدات جوان صدا و سیماست که هر شب ساعت ۲۰:۴۵ از شبکه سه سیما پخش میشود.
این سریال که مضمونی خانوادگی دارد و به مساله فرزندآوری میپردازد، حدود ۱۵۰ لوکیشن دارد و علاوه بر استان تهران در شهر قم، مشهد و قزوین نیز جلوی دوربین رفته است، در سریال تازه وارد، ۳۵ بازیگر اصلی نقشآفرینی کردند.
رضا بنفشهخواه، محمد نادری، آشا محرابی، شیوا خنیاگر، بهنام شرفی، امیرمحمد زند، سپیده خداوردی، مریم خدارحمی، علی عاملهاشمی، الهام طهموری، سیدمحمدجواد طاهری، سونیا سنجری، مهری آلآقا، شکوفه عزیزی، نگین فیروزمنش، زهرا داودنژاد، نیلوفر هوشمند، جوانه دلشاد، شیوا خسرومهر، مهدیه نساج، سهی بانو ذوالقدر، هادی دیباجی، هادی شیخالاسلامی، حامد احمدجو، خیام وقارکاشانی، ناهید عساکره، علی دلپیشه، سالار کریمخانی، سپیده جعفری، با حضور افتخاری محیا اسناوندی و بیژن خراسانی و بازیگران خردسال از جمله حسین شهبازی، آیلین جاهد، آندیا جعفری، عرفان برزین و آرش دهقان نقشآفرینان این اثر هستند.
اولین جلسه «کارگاه آزاد ترانه» با استقبال اهالی ترانه برگزار شد
کارگاه آزاد ترانه در سالن سرنا اولین گام خود را برداشت و با استقبال قابل توجه اهالی ترانه و موسیقی رو به رو شد.
این جلسه با زنده نگه داشتن یاد و خاطرهی دکتر افشین یدالهی آغاز به کار کرد و اجرای آن را مهدی ایوبی، ترانهسرای نامآشنای سرزمینمان بر عهده داشت.
تعدادی از چهرههای شناختهی شدهی عرصهی ترانه و موسیقی، از جمله زهرا عاملی، امیرحسین مساح و اشکان خشایی نیز در این جلسه حضور داشتند.
بخش اعظمی از جلسه به ترانهخوانی حضار و نقد و بررسی ترانههای ارسالی سپری شد. در بخش اجرای موسیقی نیز رضا آرمند، آرش خاتمی، فرزین فروزان و شاهین خلیلی به اجرا پرداختند. در انتهای این جلسه امیرسالار شریفی، یکی از ملودیهای ساختهی خود را در اختیار کارورزان حاضر در جلسه قرار داد. کارورزان ترانه تا جلسهی آیندهی کارگاه آزاد ترانه فرصت دارند تا بر روی این ملودی کلام بگذارند و بهترین اثر در جلسات آتی به اجرا در خواهد آمد.
این جلسات قرار است چکیدهای باشد از آنچه در جلسات هفتگی کارگاه ترانهی مهدی ایوبی میگذرد و کارورزان ترانه بتوانند در فضایی کارگاهی، آثار خود را در معرض نقد و بررسی قرار دهند و علاوه بر آن، با رویههایی که برای این جلسات پیشبینی شده، به مهارت خود بیافزایند. این جلسه سعی میکند تا فضایی را مهیا کند که نونفسان عرصهی موسیقی نیز آثار خود را ارائه دهند و بستری فراهم شود برای ارتباط هر چه بهتر و مؤثرتر هنرجویان ترانه و تازهنفسان عرصهی موسیقی.
طبق اعلام این مجموعه، بنا نیست این جلسات میهمانمحور باشند و میهمانان اصلی آن علاقهمندان ترانه هستند تا در کنار یکدیگر به ذات ترانه بپردازند.
به امید آن که این جلسهی نوپا در ادامه نیز شاهد استقبال علاقهمندان باشد و چراغی را در مسیر هنرجویان ترانه روشن کند.