محمدمهدی سعیدی روز سه شنبه در حاشیه همایش آموزشی و ترویجی یاد شده در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده ۵۰ همایش از این نوع در کشور برگزار می شود که چهاردهمین دوره آن امروز در تبریز برگزار و منجر به عقد هشت قرارداد شد.
وی افزود: این همایش ها در راستای طرح خودکفایی در تولید کودهای کشاورزی و حمایت از شرکت های داخلی در جهت تولید این محصول به خصوص شرکت های دانش بنیان از اردیبهشت ماه آغاز شده است و اسفند ماه به پایان می رسد.
مدیر بازاریابی و امور مشتریان شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور ادامه داد: ۱۵ شرکت در این همایش شرکت کردند که از این تعداد پنج شرکت دانش بنیان بوده و کودهای زیستی و آلی را جایگزین کودهای شیمیایی کرده اند که با توجه به شبکه گسترده شرکت که سه هزار و ۵۰۰ کارگزاری را شامل می شود بتوانیم تولیدکنندگان محصولات کودی را بدون واسطه در اختیار کارگزار و کشاورز قرار دهیم.
سعیدی اعلام کرد: پانزدهمین دوره این همایش فردا در ارومیه برگزار می شود.
مدیر شرکت های حمایتی کشاورزی آذربایجان شرقی نیز در این همایش به خبرنگار ایرنا گفت: سه شرکت از استان در این همایش برای معرفی تولیدات خود شرکت کردند.
جمشید باقریان اظهار کرد: شرکت دانش بنیان کشاورزی در آذربایجان شرقی وجود ندارد ولی به تازگی بستر و زمینه آن فراهم شده و هماهنگی های لازم نیز ایجاد شده است.
مدیر شرکت های حمایتی کشاورزی آذربایجان شرقی هدف از برگزاری همایش یاد شده را در تبریز حمایت از طرح خودکفایی تولید کود در کشور و نوآوری در تولید عنوان کرد.
باقریان همچنین اعلام کرد: بر اساس برنامه ابلاغی، آذربایجان شرقی علاوه بر کودهای غیر یارانه ای مقدار۹۰ هزار تن کود ازته، ۴۷هزار تن کود فسفاته و مقدار ۶ هزار تن کود پتاسه یارانه ای در اختیار کشاورزان قرار می دهد که ۱۰۰ درصد کود ازته در داخل کشور از پتروشیمی های داخلی و ۹۰ درصد کودهای فسفاته و پتاسه در داخل و بقیه از خارج تامین و تهیه می شود.
به گزارش ایرنا، چهاردهمین همایش یکروزه ترویجی و آموزشی معرفی محصولات سبد کودی شرکت خدمات حمایتی و تولید کنندگان کشور امروز در تالار نیکنام تبریز برگزار شد.