وحید رضا محمدی با اشاره به رفع برخی مشکلات شهروندان غرب پایتخت روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: در دیدار یک ماه پیش مدیران شهری با نمازگزاران مسجد جوادالائمه (ع) موضوع اصلاح هندسی با هدف تردد آسوده خودروهای شهروندان و خودروهای امدادی مطرح شد که به همت معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه این طرح مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت و در کوتاه ترین زمان ممکن اجرای این طرح صورت گرفت.
وی افزود:خیابان هوانیروز و امیرکبیر به عنوان مهم ترین و پر تردد ترین معابر اصلی این منطقه به شمار می رود که با اتمام این اصلاح هندسی شاهد کاهش بار ترافیکی در این دو محور خواهیم بود.
محمدی ادامه داد: طول محور اجرای طرح اصلاح هندسی ۳۰۰ متر در حجم پنج هزار متر مربع صورت می گیرد که در حال حاضر ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا چند هفته آینده مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
شهردار منطقه ۲۲ به موضوع فنی این طرح اشاره کرد و گفت: یکی از خواسته های دیرینه اهالی این محله اصلاح هندسی خیابان جوادالائمه(ع) بوده است، علت اجرا نشدن این طرح نیز تاسیسات شهری بوده که با همت همکارانم در معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه اقدام به رفع تاسیسات شهری شد و عملیات اجرای این طرح شروع شده است.
شناسایی ۱۰۰ساختمان ناایمن در غرب تهران
شهردار منطقه ۹ در کمیته شناسایی و تعیین تکلیف ساختمان های نا ایمن اعلام کرد: بیش از ۱۰۰ مورد ساختمان ناایمن شناسایی و اخطار قانونی برای این ساختمان ها از جمله املاک ریزشی و ناایمن صادر و به مالکین ابلاغ شده است.
سید رحیم مرتضوی گفت: پنج گود پر خطر و ناایمت نیز شناسایی و اخطار لازم برای رفع خطر به مالکین ابلاغ شده، همچنین گودهای مذکور در مرحله ایمن سازی و رفع خطر زیر نظر مهندس ناظر قرار دارد.
وی تصریح کرد: با وجود بافت ناپایدار و فرسوده گسترده در محدوده منطقه۹ مباحث ایمن سازی ساختمانها و فضای شهری جزو اولویتهای مدیریت شهری است که با جدیت دنبال می شود.
۲۱ ساختمان نا ایمن در منطقه ۱۹ اخطار تخلیه دریافت کردند
شهردار منطقه ۱۹ گفت: برای ساکنان ۲۱ ساختمان ناایمن و فاقد پایان کار در ناحیه سه منطقه ۱۹ در راستای پیشگیری از وقوع حوادث ناگوار اخطار تخلیه صادر شد.
مهدی هدایت با اعلام این خبر افزود: ۲۱ ملک در ناحیه سه که اقدام به ساخت و ساز برخلاف مفاد پروانه های صادره کرده اند و منجر به صدور رأی قطعی تخریب از کمیسیون ماده ۱۰۰ شد با توجه به بند ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری ها این املاک به لحاظ عدم استحکام کافی نا ایمن بودند و اخطاریه تخلیه به ساکنان این املاک ارسال شد.
وی ادامه داد: در راستای صیانت از جان و مال شهروندان به ساختمان هایی که دارای مازاد طبقه و فاقد استحکام و ایمنی هستند اخطارهای لازم با تعیین مهلت مقرر به منظور تخلیه این املاک ارسال شد و در صورت عدم اقدام مالک برای رفع خطر، شهرداری با همکاری مراجع قضایی رأی تخریب را اجرا می کند.
۵۵۰۰ تن آسفالت برای مرمت و لکه گیری معابر منطقه ۵
معاون فنی و عمران منطقه پنج مهم ترین اقدامات صورت گرفته این معاونت در ماه خرداد را تشریح کرد و گفت: در عملیات تراش و روکش آسفالت، در مجموع حدود ۴۸۰۰ تن آسفالت در ۲۷ هزار متر مربع مورد استفاده قرار گرفت.
حامد مقدسی افزود: همچنین حدود ۴۵۰۰ متر مربع آسفالت و تعداد ۱۷۳ لکه در نواحی هفتگانه مورد مرمت و لکه گیری قرار گرفت. همچنین حدود ۲۵۰۰ متر آسفالت طی دو عملیات، توسط ۶۳۰ تن آسفالت درزگیری شد.
وی با بیان اینکه ۶۵۰ متر از پیاده رو نواحی هفت گانه نیز احداث و مرمت شدند، افزود: ۳۳۰ متر نهر روباز و سرپوشیده نیز مورد مرمت قرار گرفت. از سوی دیگر در ۱۵ عملیات، ۲۲ دریچه و سنگدال نصب و مرمت شدند.
معاون فنی و عمران منطقه پنج با اشاره به اقدامات صورت گرفته در نگهداشت ابنیه، اذعان داشت: از مهم ترین اقدامات صورت گرفته در این بخش تعمیر و بازسازی سرای محله اکباتان و احداث رختکن و موتورخانه مجموعه ورزشی کن، به شمار می رود که در آئین افتتاحیه ۳۴ پروژه مدیریت شهری منطقه پنج ، مورد بهره برداری قرار گرفت همچنین در این بخش، سرویس های بهداشتی بوستان های سطح منطقه تعمیر و بازسازی شدند.
عملیات تراش و روکش آسفالت در منطقه ۱۱ آغاز شد
شهردار منطقه ۱۱ از آغاز عملیات تراش و روکش آسفالت در خیابان معیری محله منیریه خبر داد.
سید محمد موسوی ضمن بازدید از نخستین شب اجرای عملیات تراش و روکش آسفالت در خیابان معیری گفت: با توجه به تحقیقات به عمل آمده و بررسی وضعیت نامناسب آسفالت در خیابان معیری، حجم تردد بالای این خیابان، پیوست های اجتماعی و درخواست مکرر شهروندان و احصای مسائل و اولویت بندی سهمیه اسفالت در محله های مرکزی تهران، عملیات تراش و روکش اسفالت در خیابان معیری آغاز شد .
شهردار منطقه ۱۱ گفت: دارالولایه شهر تهران، تا کنون بیش از هزار مترمربع از این معبر تراش آسفالت شده است و حدود ۱۵۰ تن آسفالت نیز اجرا شد .
وی افزود: متراژ کل این خیابان هفت هزار متر مربع است که برای اجرای عملیات در کل مسیر، هزار و صد تن آسفالت سهمیه داده شده است .
اجرای ۸۳ طرح توسعه محلی در منطقه ۲
شهردار منطقه دو در نشست کمیته فنی با بیان اینکه تدوین سیاست های مناسب و برنامه ریزی در راستای ارتقای خدمت در محلات از رویکردهای مدیریت شهری است، گفت: ۸۳ پروژه توسعه محلی در دو بخش مستمر و غیر مستمر در سال ۱۴۰۱ پس از مطالعات کارشناسی و نیاز سنجی های محلهای منطبق با مطالبات مردمی تدوین و پیش بینی شده است.
مهدی صالحی اجرای پروژه های کوچک مقیاس در محله را گامی برای بازپیرایی شهر و تغییر و تحول در محله ها دانست و تصریح کرد: مدیریت مشارکتی دراجرای این پروژه ها محقق شده است.
وی با بیان اینکه مهم رتین هدف مدیریت شهری در اجرای این پروژهها، رفع نیازهای واقعی و ضروری شهروندان است، افزود: پروژه های تعریف شده بیشتر مبتنی بر بهسازی فضاهای عمومی محله، درقالب ۴۶ پروژه عمرانی، ۲۴ پروژه در حوزه خدمات شهری و ۱۰ پروژه ترافیکی طراحی ودرحال اجرا است.
شهردار منطقه دو با اشاره به نقش تاثیرگذار پروژه های توسعه محلی در افزایش رضایتمندی شهروندان، بیان داشت: پروژه های توسعه محلی شامل مواردی چون مسقف کردن پایانه تاکسیرانی سازمان آب،توسعه سرای محله پونک،اجرای اصلاح هندسی ،عملیات تراش و روکش آسفالت و بهسازی سرویس بهداشتی بوستان ها است که امیدواریم با اجرای این پروژه ها که برگرفته از انتظارات بر حق ساکنان محله هاست بتوانیم نیازها و مطالبات واقعی مردم را به اجرا برسانیم.