به گزارش ایرنا از کمیته امداد، منصورعلی زارعی توانمندسازی مددجویان را مهمترین برنامه کمیته امداد برای جامعه هدف عنوان کرد و افزود: برنامهریزیهای مجلس، دولت و کمیته امداد باید به سمتی باشد که مددجویان توانمند شوند.
وی با بیان اینکه اشتغال در حوزه کشاورزی در مقایسه با صنعت به مراتب هزینه کمتری دارد، گفت: اگر هزینه ایجاد شغل برای یک فرد در صنعت ۴۰۰ میلیون تومان باشد در کشاورزی با ۱۵۰ میلیون تومان میتوان شغل ایجاد کرد و کمیته امداد در برنامه اشتغال مددجویان به طور قطع به این موضوع توجه دارد.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در استانهای مستعد به لحاظ آب و خاک، نگاه ما باید هدایت مددجویان به سمت کشاورزی باشد البته این نافی تلاش و اشتغالزایی در بخش صنعت یا سایر بخشها نیست اما زمینه کار در بخش کشاورزی نسبت به سایر بخشها، آسانتر است.
وی کارگاههای کوچک بخش کشاورزی را راهی برای اشتغال سریع مددجویان کمیته امداد برشمرد و گفت: گلخانهها و احداث آن برای اشتغال خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد کارآیی بالایی دارد.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یک خانواده با ۱۰۰ و ۱۵۰ متر زمین گلخانه میتواند زندگی خود را اداره کند، افزود: برخی از مشاغل نیز مرتبط با مواد اولیه غذایی است و در بخش کشاورزی ایجاد شغل میکند. به ویژه در بخش گلخانهداری که کمیته امداد در این حوزه فعال شده و تسهیلات اشتغال به مددجویان پرداخت میکند.