به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی ناحیه مقاومت سپاه بم، سرهنگ احمد بدرآبادی روز سهشنبه در دیدار با رییس این دانشگاه بیان کرد: طرح مذکور با عنوان «طراحی و ساخت نانو راکتور هوشمند باقابلیت اندازهگیری سیستماتیک میزان سنجش جذب انواع گاز» در سیستمهای دفاعی، بهداشت و سلامت قابل کاربرد است.
وی افزود:این طرح توسط نخبه بسیجی دکتر قاسم سرگزی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بم ارسالشده بود که در جلسه ای با حضور رییس سازمان بسیج علمی کشور و اعضای کمیتههای تخصصی با تولید انبوه این نانو راکتور هوشمند موافقت به عمل آمد.
دکتر مازیار اویسی رییس دانشگاه علوم پزشکی بم نیز در ادامه بیان کرد: این دانشگاه با توجه به ظرفیتهایی که در حوزههای مختلف دارد، آماده همکاریهای مشترک با دیگر نهادها بویژه سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور برای رشد و شکوفایی کشور و رفع نیازهای جامعه است.
عضویت آزمایشگاه بم در شبکه کشوری
براساس خبر دریافتی دیگر ایرنا، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بم نیز گفت: آزمایشگاه جامع تحقیقات این دانشگاه موفق به عضویت آزمایشی در شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شد.
سجاد خسروی افزود: شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی با هدف همافزایی توانمندیهای آزمایشگاهی کشور در حوزههای مختلف فناوریهای پیشرفته و راهبردی، در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فعالیت میکند.
وی تصریح کرد: بهبود کیفی و افزایش کمی خدمات آزمایشگاهی در حوزههای مختلف، تسهیل در دسترسی پژوهشگران و صنایع کشور به خدمات آزمایشگاهی، جمعآوری اطلاعات جامع در مورد تعداد و نوع تجهیزات آزمایشگاهی و پراکندگی آن در سطح کشور، ارتقای دانش فنی کارشناسان آزمایشگاهها از طریق آموزش و به اشتراکگذاری تجارب، استانداردسازی فعالیتهای آزمایشگاهی و ارائه خدمات با نتایج قابل اعتماد و کمک به تکمیل توانمندیهای آزمایشگاهی مراکز عضو در پاسخ به نیازهای کشور از دیگر اهداف راه اندازی این شبکه است.
دانشگاه علوم پزشکی بم به چهار شهرستان شرقی استان کرمان شامل بم، نرماشیر، فهرج و ریگان خدمات بهداشتی و درمانی ارایه می دهد.