سجاد صالحی کرد آبادی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از امروز و همزمان با طرح های سراسر استان گیلان علاوه بر طرح سالمسازی متعلق به شهرداری با هماهنگی دستگاه قضایی در شهرستان از طرح دریا منطقه آزاد انزلی نیز بهره برداری می شود. همچنین مجموعههای خصوصی یاس متین، مجتمع فرهنگی تفریحی ذوب آهن، و مجموعه رفاهی کارگران نیز برای اجرای شناگاههای امن آماده شدهاند.
وی اضافه کرد : هیات نجات غریق شهرستان بندرانزلی بیش از ۱۰۰ نقطه خطر آفرین را در طول نوار ساحلی شهرستان در مناطق شهری و روستایی شناسایی کرد که ۱۴۰ ناجی غریق در این نقاط مستقر خواهند شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری بندرانزلی با بیان اینکه هزینه بکارگیری دستمزد ناجیان غریق در مناطق شهری برعهده شهرداری و پیمانکار مربوطه و در نقاط روستایی توسط بخشداری و دهیاری ها پرداخت خواهد شد از تمام گردشگردان، مسافران و شهروندان خواست از شنا در نقاط خطرآفرین و نقاطی که در آن تابلوی شنا ممنوع نصب شده به شدت اجتناب کنند تا با خاطرهای خوش بندرانزلی را به مقصد شهر و دیارشان ترک کنند.
صالحی افزود: با توجه به جلسات متعدد ستاد ساماندهی سواحل، بکارگیری مراقبین طرح دریا علاوه بر ناجیان غریق ، امسال از بازرسین نیز بر حسن اجرای عوامل نظارت خواهند کرد.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به پیشبینی حضور انبوه گردشگران در شهرستان بندرانزلی، شهرداری مکلف به پوشش نوار ساحلی شهری، بخشداری نوار ساحلی روستایی و سازمان منطقه آزاد انزلی نیز مکلف به پوشش نوار ساحلی محدوده منطقه آزاد با همکاری اداره ورزش و جوانان و هیات نجات غریق شهرستان شده است. همچنین در سال جاری بسیج نیز متولی اجرای برنامههای فرهنگی و هنری در طرح های سالمسازی و شناگاههای امن است.
استان گیلان از چابکسر در شرق تا آستارا در غرب دارای حدود ۳۰۰ کیلومتر نوارساحلی است که ۴۷ کیلومتر آن در شهرستان بندرانزلی قرار دارد.