قشم - ایرنا - فرماندار قشم گفت: اقتدار دولت، اقتصاد بازار و رفاه مردم سه ضلعی است که با برنامه، تخصص، وجدان کاری و مسوولیت پذیری قابل تحقق است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد محمد حسینی روز چهارشنبه در دیدار با تعدادی از اعضای شورای هماهنگی ستادهای مردمی آیت‌ الله سید ابراهیم رئیسی در شهرستان قشم که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد اظهار داشت: اتاق فکر از میان نخبگان فکری که به استقرار دولت کمک کرده اند و برای تحقق برنامه ها احساس مسوولیت می کنند، تشکیل شود.

وی ادامه داد: بازگشت به فلسفه وجودی استقرار سازمان ها و نهادها در همه سطوح، رده های مسوولیتی و ادارات، نهادها و سازمان ها مطالبه حامیان دولت مردمی ایران قوی است.

فرماندار قشم توضیح داد: اطلاع رسانی، روابط عمومی و تبیین اهداف و عملکرد از جمله مواردی است که نیاز به بازنگری و تقویت جدی دارد.

محمد حسینی اضافه کرد: حذف ارز ترجیحی کار بزرگی است که باید اثرات سودمند آن در کاهش نوسانات و ثبات قیمت ها توضیح داده شود تا آرامش و اطمینان مردم که پس از استقرار دولت مردمی در حال ترمیم است آسیب نبیند.

وی با بیان اینکه همسانی گفتار و عمل مسوولان در بازسازی اعتماد مردم مهم است، افزود: منتسبان به دولت آیت الله رئیسی باید بیش از دیگران پایبند به مرام نامه ایشان باشند.

فرماندار قشم تصریح کرد: مطالبه جدی حامیان دولت، شفاف سازی  رفت و آمدها، تصمیم گیری ها، آغاز و افتتاح پروژه ها است که تفاوت عملکرد دولت مردمی با دولت پیش را آشکار می سازد.

وی اظهار داشت: به کاری گیری نیروهای متخصص، نخبه و صاحب فکر که آبروی دولت مردمی ایران قوی را آبروی خود می دانند و در هر شهرستان مردم را تشویق به مشارکت در انتخابات و تشریح برنامه های آیت الله رئیسی تلاش کردند بخش دیگری از کار است که نباید نادیده گرفته شود.

محمد حسینی ادامه داد: تاسیس اندیشکده ای متشکل از نخبگان فکری و انجام پروژه های مطالعاتی در حوزه های مختلف، یکی از  ضرورت هایی است که از آن غفلت شده و نبود آن به شدت احساس می شود.

وی اعلام کرد: موضع منطقی هر گونه تغییر و تحول و سو گیری جدید در اداره جزیره قشم و شهرستان با تامین خوراک فکری و نظر نخبگان و صاحب نظران محلی است که به شرایط اقلیمی، ظرفیت ها، منابع، کارکرد شوراها و تامین امنیت و ثبات شهرستان بیش از هر مسوول میهمان و غیر ساکن مطلع هستند.

فرماندار قشم افزود: تنگناهای معیشتی و سختی هایی که در حوزه های آب، برق و راه عرصه را بر مردم تنگ کرده واقعیاتی است که مردم برای رفع آن به دولت مردمی اعتماد کردند و شفافیت در عملکرد، دوری از اقدام و کلام نمایشی و ظاهر سازی نخستین چیزی است که آنان را به تقویت اعتماد و  همراهی تا به دست آمدن نتیجه قطعی مصمم می کند.

 وی تاکید کرد: واگذاری مسوولیت اداره مناطق گردشگری جزیره قشم به دهیاران و تقویت اداره کنندگان محلی، مطالبه حقی است که قشموندان، خواستار تحقق آن در دولت مردمی ایران قوی هستند.

عبدالحمید حسن زاده قشمی مسوول شورای هماهنگی ستادهای مردمی و رییس ستاد مرکزی آیت الله رئیسی در شهرستان قشم، علی سرودی گلستانی نایب رییس ستاد مرکزی، ابراهیم بلالی قشمی دبیر سازماندهی و برنامه ریزی و مسوول اجرایی ستاد مرکزی، داود اسلامی دبیر ستاد مرکزی، اسماعیل ذاکری قشمی مسوول بازرسی ستاد مرکزی با حضور در دفتر فرماندار شهرستان قشم با محمد محمدحسینی دیدار و گفت گو کردند.

اعتماد و اعتقاد به درستی رای و راهی که انتخاب شده یکی از مهم ترین نکات مورد اشاره حامیان انتخاباتی دولت مردمی قوی در شهرستان قشم بود.

اظهار گله از برخی انتصابات خارج از شهرستان، بی توجهی به نیروهای توانمند محلی و حاضر در شهرستان و لزوم بازنگری در روش هایی که به گفته حامیان دولت منجر به فرصت سوزی  و اعتماد سوزی می شود از دیگر نکات قابل اشاره از سوی آنان بود.

حامیان دولت مردمی قوی با بیان اینکه در برپایی ستادها و گفت و گو های خانه به خانه برای جلب اعتماد و رای مردم و بسیاری از بزرگان شهرستان متکی به ارادت خود به شخصیت آیت الله رییسی بوده اند به صراحت عنوان کردند بعد از پایان انتخابات ریالی از کسی دریافت نکرده و جشن پیروزی و تقدیری هم از آنان صورت نگرفته و در حال حاضر تنها دغدغه شان حفظ و تقویت اعتماد مردم و تحقق برنامه های دولت است.

در ادامه این دیدار حامیان انتخاباتی آیت الله رئیسی عنوان کردند خود را در مقابل آرای مردم و موفقیت دولت مسوول می دانند و فعالیت مدیران را رصد کرده و انحراف از شیوه رئیس جمهور را تحمل نخواهند کرد.

پیشنهاد تشکیل جلسه مشترک فرماندار با حضور روسای ستادهای فعال آیت الله رئیسی در شهرستان از دیگر نکات قابل ذکر سخنان حامیان دولت مردمی در این جلسه بود.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.