علی جودکی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: این فرآیند به منظور تسهیل در انجام امور معدن داران و بهره برداران معادن در استان و کاهش هزینههای جاری برنامه ریزی شده است.
وی تاکید کرد: بر این اساس با توجه به انجام تمام امور اداری معادن در شهرستان ها و تفویض اختیار و تمام بهرهبرداران و فعالان بخش معدن، باید درخواستها و موضوعات قابل پیگیری را به ادارات صمت شهرستانها ارجاع دهند.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار داشت: در راستای ارائه هر چه بهتر خدمات، دورههای آموزشی متعدد به کارشناسان حوزه معدن در شهرستانها داده شده و آمادگی لازم برای ارائه خدمات مطلوب به فعالان بخش معدن وجود دارد.
جودکی با بیان اینکه حقوق دولتی واریزی معادن امسال استان مرکزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۱۲ درصد رشد داشته است، اظهار داشت: پنج پروانه بهرهبرداری با ذخیره قطعی ۱۰۰ هزار تن ظرفیت استخراج امسال در استان صادر شد که نسبت به سال گذشته ۳۶ درصد رشد داشته است.
۳۶ نوع ماده معدنی از ذخایر قطعی استان در حال استخراج است که بیشترین آن مربوط به معادن تراورتن با ۱۰۰ فقره و سنگ لاشه ۹۸ فقره بوده و اغلب این معادن در شهرستانهای محلات و ساوه و زرندیه مستقر هستند.
وی خاطرنشان کرد: اکنون ۶۱۱ فقره معدن دارای پروانه بهرهبرداری با ظرفیت استخراج ۲۷ میلیون ۶۰۰ هزار تن و ذخیره قطعی یک میلیون و ۳۵۰ هزار تن با میزان سرمایهگذاری هفت هزار و ۸۹۶ میلیارد ریال در استان مرکزی فعال است و چهار هزار و ۷۷۰ نفر نیز در این بخش به کار اشتغال دارند و از این تعداد معدن دارای پروانه ۴۰۰ معدن فعال و ۲۱۱ معدن غیرفعال است.