نوشین حسابیمقدم روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این نمایشگاه با هدف ارتقاء توانمندیهای کسب و کارهای خرد و مشاغل خانگی و حمایت از دستاوردهای بانوان استان از ۳۱ خرداد تا چهار تیر در دانشگاه سیستان و بلوچستان در حال برگزاری است.
وی افزود: این نمایشگاه با همکاری شورای اسلامی شهر زاهدان، شهرداری زاهدان و دانشگاه سیستان و بلوچستان و برای نخستین بار در زاهدان و با نگاه علمیِ برپا شده است.
مدیر امور بانوان شهرداری زاهدان گفت: تاکنون نمایشگاه ها صرفا تخصصی برگزار میشد و این نخستین بار است که در سطح استانی با هدف ارتقاء توانمندیها و کسب و کارهای خود و حتی مشاغل خانگی و نیز دستاوردهای زنان استان بخصوص در حوزه پژوهشی چنین نمایشگاهی برگزار میشود.
مدیر مرکز نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز در اینباره گفت: این دانشگاه آمادگی دارد در راستای تحقق شعار سال و ایجاد اشتغال پایدار در استان با دستگاههای اجرایی تفاهمنامه همکاری منعقد کند بطوری که نمایشگاه بانوان استان نیز با این هدف در حال برگزاری است.
مرتضی مسرور با بیان اینکه توجه به تولید و رفع موانع آن علاوه بر رونق اقتصادی و ارزش افزوده، بدون شک در افزایش اشتغال و کارآفرینی و کاهش معضل بیکاری نقش مهمی میتواند داشته باشد، اظها داشت: نوآورانه بودن و توجه به اقتصاد محلی و ظرفیتهای منطقه ای به عنوان ارکان مهم تحقق اقتصاد مقاومتی در شرکتهای دانش بنیان مورد توجه خاص قرار دارد.
وی ادامه داد: این دانشگاه از حدود یک سال گذشته اقدام به راهاندازی مرکز نوآوری احسان با همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) کرده است که در آن علاوه بر هدایت ایده ها به سمت کسب و کار پایدار با پرداخت تسهیلات بانکی با سود اندک با راهاندازی کارگاههای خلق ایده به دنبال ایجاد زمینه برای شکوفایی استعدادهای مردم استان به ویژه بانوان است.
رییس کمیسیون بانوان شورای شهر زاهدان نیز در اینباره با بیان اینکه کارآفرینی و اشتغال موتور محرک توسعه و رونق اقتصادی است،گفت: مدیریت شهری زاهدان نگاه ویژه به اشتغال بانوان داشته است و در این زمینه علاوه بر برپایی بیش از ۱۰ نمایشگاه تخصصی در سال ۱۴۰۰ در سالجاری نیز نخستین نمایشگاه توانمندیها، دست آفریدهها و دستاوردهای زنان استان را با همکاری شهرداری و دانشگاه برپا کرده است.
مریم عسکری تاکید کرد: توجه به مشاغل خانگی و بنگاههای اقتصادی خرد بستر رونق اقتصادی و همافزایی اقشار مختلف به خصوص بانوان را در عرصه اقتصاد و ایجاد درآمدهای پایدار آنان فراهم میکند.
وی خاطر نشان کرد: زنان به عنوان نیمی از جمعیت جامعه نقش اساسی در تحولهای اجتماعی و اقتصادی دارند و می توانند به ایجاد توسعه پایدار کمک کنند به همین دلیل باید زمینههای حضور آنان را در عرصه اشتغال و تولید فراهم آورد تا اینگونه بتوان در جهت رشد و پیشرفت استان حرکت کرد.