ارومیه - ایرنا - معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: ۶۰۰ پایگاه تابستانی اوقات فراغت در استان اعم از مدارس، مجتمع های ورزشی و کانونهای فرهنگی و تربیتی پذیرای دانش آموزان هستند.

منصور جوادی روز جمعه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: سال گذشته بیش از ۶۱ هزار نفر در این پایگاه‌های تابستانی به صورت آنلاین فعالیت داشتند که امسال با حضوری شدن برنامه‌ها، انتظار می‌رود این آمار به ۷۰ هزار نفر افزایش یابد.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی اظهار کرد: این پایگاه‌ها بیشتر خودگردان هستند لذا خیرین و دستگاه‌های عضو شورای آموزش و پرورش می‌توانند این نهاد را در تامین هزینه‌ آنها یاری کنند.

وی با بیان اینکه دانش آموزان نیازمند می‌توانند به صورت رایگان از خدمات این پایگاه‌ها بهره مند شوند، گفت: تعیین نرخ هزینه‌های ثبت نام به نواحی و مناطق ۲۴ گانه تفویض شده است.

وی اضافه کرد: براساس بخشنامه‌های ابلاغی وزارت آموزش و پرورش پایگاه‌ها از هفتم تیر ماه فعالیت‌های تابستانی خود را در رشته‌های قرآنی، فرهنگی، مهارت آموزشی، ورزشی و علمی و هنری آغاز خواهند کرد.

جوادی ادامه داد: برابر شعار سال با عنوان «هر دانش آموز یک مهارت» این پایگاه‌ها فعالیت خود را شروع خواهند کرد و اهدافی را که پیگیری می‌کنیم ایجاد فضایی جذاب در پایگاه‌ها برای دانش آموزان و توجه به علایق آنان است.

وی تاکید کرد: ایجاد فرصتهایی برای آموزش مهارت‌های فردی و اهتمام به آموزش مهارت‌های فنی و حرفه ای و تقویت هویت دینی و ملی دانش اموزان پیگیری می‌شود.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی با بیان اینکه توجه ویژه به ساحت های ششگانه تربیتی در برنامه‌های غنی سازی اوقات فراغت در استان توسط آموزش و پرورش در اولویت است، گفت: روخوانی و روانخوانی قران و آشنایی با مفاهیم و آموزه‌های قرانی در دارالقرآن ها، کانون‌ها و مدارس منتخب در کانون‌های مدارس مورد توجه ویژه  است.

جوادی ادامه داد: نحوه طراحی لباس و رشته‌های مختلف هنرستانی نحوه فروش تولیدات فرهنگی نیز در این پایگاه‌ها آموزش داده خواهد شد.

وی یادآور شد: برگزاری کلاس‌های نقاشی و خطاطی و سایر رشته‌ها و همچنین آموزش هنرهای تجسمی و دستی و برگزاری جشنواره‌های بومی و محلی نیز در تابستان در این پایگاه‌ها پیگیری می‌شود.

جوادی با بیان اینکه اموزش رباتیک و تعمیر لوازم صوتی و الکترونیکی هم از جمله مصداق‌های این فعالیتها خواهند بود، افزود: دوره و کلاس‌های زیستی و تربیت بدنی نیز در این پایگاه‌ها مورد توجه قرار گرفته است و دانش آموزان در مجتمع های ورزشی آموزش‌های لازم را با مراجعه به مدارس و پایگاه‌های منتخب و ثبت نام می‌توانند، دریافت کنند.

آذربایجان غربی دارای ۶۸۰ هزار دانش آموز است که سالانه بین ۶۰ تا ۷۰ هزار نفر آنان از برنامه‌های غنی سازی اوقات فراغت بهره مند می‌شوند.