به گزارش روابط عمومی بیست و هفتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، حمید گلی روز پنجشنبه درباره تاثیر برگزاری جشنواره تئاتر کودک و نوجوان در رشد کمی و کیفی این هنر گفت: اگر جشنواره صرفا به منظور برگزاری و انجام یک فعالیت هنری باشد تنها ۲۰ تا ۳۰ درصد به رشد کمی و کیفی تئاتر کودک و نوجوان کمک میکند، اما اگر خواهان تاثیرگذاری و عملکرد بلندمدت هستیم بی تردید نیازمند تغییر رویکرد است.
او با بیان اینکه فلسفه جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان ایجاد رقابت بین تولیدکنندگان آثار است، افزود: این رویداد باید به انتقال تجربیات نیز منجر شود.
گلی به لزوم کیفیت بخشی آثار تولید شده در زمینه کودک و نوجوان تاکید کرد و اظهار داشت: نمیتوان خیال را از نمایش کودک حذف کرد زیرا جریان نمایش بر پایه خیال است اما آنچه لازم به یادآوری است لزوم توجه به قابل فهم بودن این عنصر مهم و تاثیرگذار در تئاتر کودک و نوجوان است.
این بازیگر تئاتر خاطرنشان کرد: ارزیابی نیاز مخاطبان تئاتر کودک و نوجوان به ویژه پس از شرایط پیش آمده براثر همه گیری ویروس کرونا ضروری است تا تئاتر جایگاه خود را پس از دو سال همه گیری ویروس کرونا در میان رسانههای نوظهور حفظ کند.
به گفته او، بزرگان این عرصه باید با هماندیشی و پژوهش درباره تغییرات و تحولات کودکان و نوجوانان امروز جامعه به آسیبشناسی بپردازند تا روز به روز شاهد ارتباط بیشتر و بهتر تئاتر با مخاطبان باشیم.
به گزارش ایرنا، بیست و هفتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، با هدف تقویت مهارت، رشد آگاهی و اعتماد به نفس فرزندان ایران زمین از طریق نمایش، یکم تا ششم تیرماه به دبیری امیر مشهدی عباس با شعار «تئاتر، پرواز پروانههای خیال» در شهر تاریخی همدان در حال برگزاری است.
این جشنواره با حضور ۷۰ گروه نمایشی داخلی و خارجی برگزار می شود، ۵۰۰ اثر از گروه های نمایشی داخلی و خارجی به جشنواره ارائه شد که پس از داوری اولیه ۷۰ گروه نمایشی به این دوره از جشنواره راه یافتند.
در این دوره از جشنواره گروه های نمایشی از پنج کشور ایتالیا، یونان، ارمنستان، ترکیه و عراق حضور دارند و با دیگر راه یافتگان به این رویداد رقابت می کنند.