حسین حسنپور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این پروندهها در سه بخش کالا و خدمات، قاچاق کالا و بخش بهداشت، دارو و درمان بوده است.
وی اظهار داشت: در این مدت در بخش کالا و خدمات ۷۷۲ پرونده وارده و ۸۵۷ مختومه شده است که درج نکردن قیمت و ارایه ندادن فاکتور بیشترین میزات تخلفات را به خود اختصاص داد.
وی با اشاره به تحقق ۱۱۱ درصدی عملکرد حوزه کالا و خدمات گفت: در این بخش محکومین به پرداخت ۴۹ میلیارد و ۷۸۸ میلیون و ۶۰۱ هزار ریال جزای نقدی محکوم شدند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی تصریح کرد: در بخش قاچاق کالا و ارز نیز ۷۴۸ فقره پرونده وارده و ۷۷۵ پرونده مختومه شد.
وی میزان محکومیت پروندههای قاچاق کالا و ارز را ۲۶۰ میلیارد و ۹۰۶ میلیون و ۳۷۵ هزار ریال اعلام کرد و تصریح کرد: تاکنون ۱۰۳ درصد برنامه در این بخش محقق شده است.
حسنپور عنوان کرد: در بخش بهداشت، دارو و درمان نیز از ابتدای اجرای طرح مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها تاکنون ۶۵ پرونده وارده و ۸۵ فقره پرونده مختومه شده که عملکرد این حوزه ۱۳۰ درصد و میزان محکومیت نیز ۹۶۲ میلیون ریال گزارش شده است.
وی یادآور شد: از ابتدای سال تاکنون تنها در بخش کالا و خدمات که مربوط به طرح مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها است هزار و ۹۹۵ پرونده تخلف در این بخش تشکیل شده که هزار و ۵۷۴ پرونده مختومه شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی با اشاره به محکومیت پنج میلیارد و ۲۸۴ میلیون تومانی متخلفان حوزه کالا و خدمات در استان افزود: بیشترین پروندهها مربوط به گرانفروشی، درج نکردن قیمتها و ارائه نکردن فاکتور خرید به ویژه در طرح مذکور بوده است.
حسنپور تاکید کرد: برای تشدید نظارتها و برخورد با متخلفان یک هفته است که طرح پلمب و نصب بنر محکومیت در واحدهای صنفی استان آغاز شده است.
وی اظهار داشت: در ادامه اجرای طرح تشدید نظارت بر قیمتها، تیمهای بازرسی تعزیرات حکومتی استان بر سطح بازار نظارت داشته و مواردی از قبیل درج قیمت، گران فروشی، کمفروشی و عرضه خارج از شبکه را رصد میکنند.