«سید محمد جواد کبودرآهنگی» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بعد از ۲۷ دوره از برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان این جشنواره اکنون بالنده و حرفه ای شده است اظهار داشت: در خروجی برنامه های ویژه کودکان توانمندسازی آنها، ایجاد قدرت تفاهم بین آنها و همچنین هنجارهای مذهبی و اجتماعی باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه تئاتر هنری با قابلیتهای مختلف است که در حوزههای گوناگون در خدمت اهداف انسانی، آموزش و تعلیم و تربیت قرار می گیرد افزود: هدف اصلی تئاتر به عنوان یک ابزار آموزشی ایجاد تغییرات مثبت و سازنده در کودکان و نوجوانان و حمایت از آنها است.
داور بخش نوجوان بیست و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان ادامه داد: در این دوره از جشنواره ۱۴۰ اثر در فضای مجازی بازبینی شده است و داوران نظرات خود را در مورد نمایش ها بیان کردند.
کبودرآهنگی اظهار داشت: در بازبینی های انجام شده ۹ اثر در بخش خردسال و هشت اثر در بخش کودک انتخاب شده است.
وی تصریح کرد: در بخش نوجوان جشنواره امسال نسبت به سال های گذشته آثار قابل قبولی در جشنواره شرکت کرده است و برخی آثار نیز با امتیازات کم نسبت به هم انتخاب شدند.
داور بازبینی بخش کودک و نوجوان با اشاره به اینکه دبیرخانه جشنواره تئاتر کودک و نوجوان باید در طی سال فعال باشد گفت: این دبیرخانه آثار کودک و نوجوان در سراسر کشور را رصد و حمایت کند.
کبودرآهنگی پیشنهاد داد که مخاطبان برای ارتباط گیری بهتر با توجه به سن و نوع نمایش در سالن حضور داشته باشند.
به گزارش ایرنا، بیست و هفتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان به دبیری امیر مشهدی عباس از یکم تا ششم تیرماه سال ۱۴۰۱ با شعار «تئاتر، پرواز پروانههای خیال» در شهر تاریخی همدان برگزار میشود.
این جشنواره با حضور ۷۰ گروه نمایشی داخلی و خارجی برگزار می شود، ۵۰۰ اثر از گروه های نمایشی داخلی و خارجی به جشنواره ارائه شد که پس از داوری اولیه ۷۰ گروه نمایشی به این دوره از جشنواره راه یافتند.
در این دوره از جشنواره گروه های نمایشی از پنج کشور ایتالیا، یونان، ارمنستان، ترکیه و عراق حضور دارند و با دیگر راه یافتگان به این رویداد رقابت می کنند.