به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدتقی گلی روز شنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته قوه قضائیه در محل سالن جلسات دادگستری دامغان برگزار شد، افزود: سال گذشته پنج هزار و ۱۸۸ پرونده در دادسرای دامغان رسیدگی شد که بیشترین ورودی پرونده های قضایی شامل سرقت، ضرب و جرح، توهین، تهدید، تخریب، تصادف، کلاهبرداری و نگهداری مواد مخدر بود.
وی ادامه داد: با توجه به فراوانی جرایم از جمله سرقت که عامل اصلی آن فقر، اعتیاد و بیکاری است، باید پیشگیری لازم انجام شود که در این راستا آسیب شناسی و ریشه یابی به صورت ویژه توسط دستگاه قضایی انجامشده است و در این زمینه نیازمند همراهی دستگاههای متولی هستیم.
گلی اضافه کرد: دادسرای عمومی و انقلاب دامغان موفق شد ۹۹.۲ درصد ابلاغ های قضایی خود را به صورت الکترونیک ارسال کند که از این جهت شهرستان دامغان رتبه نخست را در استان سمنان کسب کرده است.
وی افزود: طی سه ماهه نخست امسال یکهزار و ۲۴ فقره پرونده وارد دادسرا و از این تعداد یکهزار و ۹ پرونده رسیدگی و با صدور رای یا رضایت، مختومه شد.
گلی خاطر نشان کرد: دامغان با توجه به قرار گرفتن در محور ارتباطی شمال به جنوب و شرق به غرب در مسیر ترانزیت مواد مخدر است که در این راستا سال گذشته ۴۲۵ نفر در موضوع مواد مخدر دستگیر شدند که ۱۴۶ نفر از آنها دارای اعتیاد بودند و به کمپ های ترک اعتیاد معرفی شدند.
دادستان عمومی و انقلاب دامغان تصریح کرد: برابر با سند تحول قضایی، کلیه بخشهای دستگاههای زیرمجموعه قوه قضائیه به عنوان قوه ای اجتماعی است تا رضایت مردم را در پی داشته باشد و در این زمینه و با تاکید ریاست قوه قضائیه، کاهش حبس، اجرای مجازات های جایگزین و برخورد سخت و خشن با اراذل و اوباش در دستور کار قرار دارد.
به گزارش ایرنا، دادسرای عمومی و انقلاب دامغان دارای پنج شعبه بازپرسی، دادیاری و اجرای احکام است.