دکتر «ابراهیم شکیبا» روز شنبه به ایرنا افزود: والدین پس از ثبت نام اولیه نوآموز خود در مدرسه نسبت به نوبت دهی در پایگاه سنجش سلامت نزدیک محل سکونت خود اقدام و در تاریخ مقرر در پایگاه سنجش حضور یابند.
وی اظهار داشت: نوآموزان در پایگاه های سنجش سلامت از نظر بینایی، شنوایی، آمادگی تحصیلی، اختلالات جسمی- حرکتی، قد و وزن، دهان و دندان، وضعیت واکسیناسیون مورد سنجش و غربالگری قرار خواهند گرفت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اضافه کرد: همچنین معاینات پزشکی توسط پزشکان مراکز جامع خدمات سلامت معرفی شده انجام و پس از تایید، نوآموز برای ثبت نام نهایی به مدرسه موردنظر خود مراجعه می کند.
وی اظهار داشت: همچنین به منظور حفظ سلامتی نوآموزان، والدین، کارکنان سنجش و خانواده های آنان رعایت پروتکل های بهداشتی الزامی است، از والدین نیز درخواست می شود با رعایت این نکات برای سنجش سلامت فرزند خود به پایگاه و مراکز مراجعه کنند.
دکتر شکیبا عنوان کرد: چنانچه همراه نوآموز یا خود نوآموز دارای علایم مشکوک به کرونا بود و یا اینکه مورد مثبت قطعی بود مدیر یا منشی پایگاه سنجش را بصورت تلفنی در جریان گذاشته و پس از بهبود و با نوبت دهی مجدد مراجعه نماید.
وی گفت: ترجیحا از خوردن و آشامیدن در محل پایگاه سنجش خودداری شود و در صورت نیاز از بطری آب معدنی و لیوان یکبار مصرف شخصی استفاده شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پایان پیش بینی کرد، در این طرح حدود ۳۳ هزار نوآموز پایه اول ابتدایی و ۱۵ هزار نوآموزان پیش دبستانی با همکاری آموزش و پرورش و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی غربالگری شوند.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۶۰ هزار دانش آموز با ۲۶ هزار معلم و کادر اداری که در چهار هزار واحد آموزشی مشغول به فعالیت هستند.