به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام «هادی میرزایی» روز شنبه در نشست هم اندیشی مدیریان عامل صنعت آب و برق استان مرکزی با ائمه جمعه در اراک، افزود: ائمه جمعه و جماعات باید با حضور در مساجد و جمعهای مردمی نقش مهم خود در حوزه مدیریت مصرف آب و برق را به خوبی ایفا کنند.
وی، راهبری فرهنگی را وظیفه ائمه جمعه دانست و گفت: امام جمعه باید با برنامه حرکت کند و برنامههای سال های آتی هر شهرستان را هدفگذاری کند.
مسئول شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان مرکزی ادامه داد: مدیریت مصرف به معنای عدم مصرف نیست بلکه بهینه و در زمان مناسب مصرف کردن است.
حجت الاسلام میرزایی اظهار داشت: استفاده نکردن از لوازم پرمصرف در ساعات پیک مصرف برق (ساعات ۱۳ تا ۱۸)، خاموش کردن لامپهای اضافی، استفاده از نور طبیعی، سایبان مناسب و سرویس کاری کولرهای آبی نکات ساده اما مهمی هستند که با رعایت آن میتوان یاریگر صنعت برق بود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی هم در این نشست گفت: ائمه جمعه نقش بسزایی در اشاعه مفاهیم صحیح مصرف انرژی دارند.
«محمود محمودی» افزود: انتقال مفاهیم مدیریت مصرف و مصادیق اسراف و صرفه جویی با استفاده از آیات، روایات و احادیث، یکی از شیوههای کاربردی در آگاه سازی مردم است.
وی بیان کرد: بصیرت افزایی در حوزههای فرهنگی به خصوص در حوزه نماز، عفاف و حجاب و خانواده باعث ارتقای فرهنگ جامعه شده و این اقدام در سالهای اخیر به صورت مستمر توسط شورایهای فرهنگی در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی، از همکاری مردم در نقاط مختلف استان در زمان اوج مصرف تشکر و بر لزوم همکاری همه دستگاهها و مردم در امر نهادینه کردن مصرف بهینه انرژی تاکید کرد.
محمودی بیان کرد: صرفهجویی مشترکان در زمان اوج مصرف میتواند به کشور و استان در پیشرفت تولید و صنعت کمک شایانی نماید و بهترین روش مدیریت مصرف، نهادینه کردن آن در بین خانوادهها است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی نیز در این نشست گفت: کمبود منابع آب و خشکسالی و موجب بروز مشکلاتی شده که انتظار است مردم در مدیریت مصرف آب توجه ویژه داشته باشند.
«یوسف عرفانی نسب» افزود: توجه ویژه به اهمیت و مدیریت بهینه منابع آب بر پایه همیاری و مشارکت تمام اقشار اجتماعی است که در این فرآیند از افراد و شهروندان گرفته تا سازمان ها و نهادهای دولتی همگی باید با تعهد و آگاهی اجتماعی به این مهم توجه کنند.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.