کرج- ایرنا- معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز گفت: آموزش پیشگیری از اعتیاد در ۲ کانون مهم مدرسه و خانواده برای کاهش آسیب های اجتماعی در مدارس البرز پررنگ می شود.

به گزارش ایرنا، « سردار فتح الهی » روز شنبه درنشست با معاونین پرورشی و کارشناسان فعال در حوزه ستادی آسیب های اجتماعی آموزش و پرورش البرز که در کانون امام علی (ع) کرج برگزار شد، افزود: با توجه به نقش مؤثر آموزش و پرورش در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی در راستای مصون‌سازی و کاهش آسیب‌های اجتماعی بر اساس سند تحول بنیادین، هفته مبارزه با اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی در مدارس استان البرز در بستر شبکه شاد و پایگاه های غنی سازی اوقات فراغت ویژه دیده می شود.

وی بیان داشت: اعتیاد تهدیدی جدی برای سلامت جامعه است که لازم است همه ما نسبت به آموزش والدین و دانش آموزان در فضای مجازی و حضوری مدارس اهتمام جدی داشته باشیم.

وی بیان علل گرایش افراد به سمت مواد مخدر را برای دانش آموزان و والدین ضروری دانست و خاطرنشان کرد: اگر علل گرایش افراد به مواد مخدر بررسی و برطرف نشود درمان جسمی و روانی نیز نتیجه بخش نخواهد بود.

فتح الهی یادآورشد: برهمین اساس جهاد فرهنگ پیشگیری می‌تواند در ایجاد یک جریان فرهنگی برای تغییر نگرش و رفتار کودکان و نوجوانان در زمینه آسیب‌های اجتماعی و جلب توجه آنان برای مواجهه مؤثر با رفتارهای پرخطر و آسیب‌های اجتماعی مفید باشد.

وی ادامه داد: انتظار می رود ،ادارات آموزش و پرورش سراسر استان برنامه‌های مندرج در شیوه نامه را با در نظر گرفتن شعار ستاد و با محوریت خودمراقبتی در برابر آسیب‌های اجتماعی در دوره شیوع بیماری کرونا و تدوین و اجرا کنند.

وی تصریح کرد: طرح افزایش ضریب پوشش برنامه‌های پیشگیری از اعتیاد در تمامی مدارس باید با جدیت دنبال شود.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز تاکید کرد: دشمن برای ضربه زدن به جامعه از هر حربه‌ای استفاده می کند و گرفتار کردن جوانان و نیروی کار به مواد مخدر یکی از اهداف آنان است.

رییس اداره امورتربیتی، مشاوره و مراقبت دربرابرآسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش البرز نیز در این نشست گفت: طرح پیشگیری از آسیب های اجتماعی و روانی باید در مدارس این استان تقویت شود.

« علی رحمانی » افزود: مبارزه با آثار سوء مصرف مواد مخدر، این بلای خانمان سوز، باید به عنوان فرهنگ در جامعه نهادینه شود.

وی با اشاره به اینکه اعتیاد یک فرآیند است و والدین باید نسبت به آن اطلاعات کامل را داشته باشند،عنوان کرد: اصلاح نگرش ها در خصوص مبارزه با اعتیاد در مدارس البرز ضرورت دارد زیرا سن اعتیاد کاهش یافته است.

وی یادآورشد: توانمند سازی والدین و معلمان دربخش مبارزه با آسیب های اجتماعی از جمله مبارزه با مواد مخدر از مسائل اولویت دار مدارس استان است.

رحمانی خاطرنشان کرد: شناسایی دانش آموزان آسیب پذیر در مدارس استان البرز هم از مسائل مهمی است که باید به آن توجه کرد تا دانش آموزان در معرض خطر تحت حمایت قرار گیرند.

استان البرز ۵۲۰ هزار دانش آموز دارد.