به گزارش روز شنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «زهرا جلیلی مقدم» با اشاره به افزایش تولید میوههای گرمسیری در سال گذشته، افزود: تولید میوههای گرمسیری و نیمهگرمسیری اعم از خرما، مرکبات، انار، انجیر، کیوی و سایر میوههای گرمسیری و نیمهگرمسیری در سال ۱۴۰۰ حدود نه میلیون تن بوده است.
به گفته وی، پیشبینی میشود میزان تولید میوههای گرمسیری و نیمهگرمسیری در سال جاری به ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تن برسد.
جلیلی مقدم، بین میوههای نیمهگرمسیری بیشترین تولید را مربوط به مرکبات و سپس خرما دانست و یادآور شد: بعد از آن انار و کیوی در رتبههای بعدی قرار دارند.
وی با اشاره به میزان صادرات میوههای گرمسیری و نیمهگرمسیری، گفت: صادرات این محصولات در سال گذشته بالغبر ۷۴۸ هزار تن بوده که ارزش آن ۵۲۸ میلیون دلار بوده است البته این میزان نسبت به سال گذشته به لحاظ ارزشی افزایش داشته است.
وی افزود: اصلاح و بازسازی باغات در بهبود کمی و کیفی محصول مؤثر خواهد بود و تولید محصول باکیفیت و مطابق استانداردهای روز دنیا موجب افزایش صادرات خواهد شد.