به گزارش ایرنا، سیدمحمد پولادگر پس از ترک مجمع فدراسیون کشتی در جمع خبرنگاران گفت: هر فدراسیون مخاطبان خاص خود را دارد و بدون شک مشکلات و معضلات خود را هم دارد. نمیشود که هر رئیس فدراسیونی بیاید و هر کار میخواهد انجام دهد.
وی ادامه داد: ما ۴۸ فدراسیون داریم، نمیشود رشتهای خود را جدا از سایرین دیده و هر کاری میخواهد، بکند. مردم قضاوت کنند تا امروز چگونه از فدراسیون کشتی حمایت شده و دولت چگونه به این فدراسیون کمک کرده است.
پولادگر تاکید کرد: متاسفم اما باید چه کنیم، فقط یک ساعت حرفهای رئیس فدراسیون کشتی را شنیدیم اما او اجازه نمیدهد کسی حرف بزند.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان در واکنش به صفر شدن بودجه فدراسیون کشتی گفت: ما تفاهمنامهای داریم که او(دبیر) حتی آن را امضا هم نکرده است، بودجه کشتی ۷۰ میلیارد تومان است و اینکه تا زمان محقق شدن آن، کم یا زیاد شود هزار اتفاق میتوانست روی بدهد. دبیر لابیگری را خوب بلد است و از نماینده مجلس گرفته تا مسئولان سازمان برنامه بودجه، با همه لابی میکند.
پولادگر افزود: همه اینها بودجه کشور است و فرقی نمیکند از کجا تامین شود، ما یک کاسه داریم که بودجه در آن قرار دارد، ۲۶ فدراسیون المپیکی و سایر فدراسیونهایی که باید دیده شوند و انصاف این است که همه فدراسیونها دیده شوند. از الباقی بودجهای که مجلس تقسیم کرده، کمتر از بودجه پارسال است و این یعنی ما به اندازه بودجه پارسال هم نمیتوانیم به فدراسیونها بدهیم. حالا جای بحث کارشناسی دارد که مجلس چطور تیراندازی که در المپیک مدال طلا گرفته را صفر دیده و این بودجهها چگونه تقسیم شده است.
وی افزود: بدون در نظر گرفتن این موضوعات، بودجه برخی فدراسیونها از پارسال کمتر است. باتوجه به نرخ تورم و افزایش اعزامها در سال جاری پس از کنار رفتن کرونا، موضوع فقط مربوط به فدراسیون کشتی نیست. در حال حاضر مجلس برای فدراسیون تیروکمان هم ۱۲ میلیارد در نظر گرفته و همان ۱۲ میلیارد تومان است؛ برای فدراسیون زورخانهای ۱۸ میلیارد تومان در نظر گرفته شده و به فدراسیون تکواندو ۲۰ میلیارد تخصیص داده شده و این ارقام تغییر نکرده است.