به گزارش عصر شنبه ایرنا از روابط عمومی استانداری قم، سید مهدی قریشی در دومین جلسه کارگروه پژوهش استان قم با اشاره به مشکلهای موجود در مسیر انجام طرحهای پژوهشی در دستگاههای اجرایی اظهار داشت: موضوعهای پژوهشی باید با برنامهریزی مشخص و نظارت دقیقتر به انجام رسد و مجریان باید آنچه که مقرر بوده را با دقت نظر، پیگیری و اجرایی کنند.
وی استفاده از مجریان با سابقه روشن، توانمند و با کارکرد درخشان را مورد توجه قرار داد و افزود: اینکه پس از گذشت مدت زمانی مشخص شود که طرح پژوهشی که مورد نیاز استان بوده هنوز پیشرفت درستی نداشته، قابلقبول نیست و ناظر طرح باید تذکر لازم را به مجری ارائه کند.
معاون استاندار قم بر اولویتبندی موضوعها بر اساس نیازهای استان تاکید کرد و گفت: آنچنانکه در گذشته نیز گفته شده باید عناوین طرحها بر اساس نیاز استان تعیین و فهرستی از نظام مسائل استان برای این موضوع تهیه شود.
قریشی با اشاره به محدودیت بودجه پژوهشی دستگاههای اجرایی استان تصریح کرد: این بودجه فقط از محل بودجه دستگاههایی بوده که بودجه استانی دارند و سایر دستگاهها باید از نهاد ملی خود برای پژوهشهای استانی بودجه مطالبه و دریافت کنند.
در این جلسه محورهای پژوهشی استان برای سالجاری بررسی و به تصویب رسید./