به گزارش خبرنگار ایرنا، حامد یزدی مهر ظهر شنبه در حاشیه جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران کلانشهر تهران که با موضوع گود پر خطر مجاورت برج «میلاد» برگزار شد، به خبرنگاران گفت: جلسه امروز با توجه به مخاطرات ناشی از گود پر خطر ساختمان بین المللی همایشهای برج میلاد برگزار شد.
وی در خصوص مصوبات این جلسه گفت: بر اساس مصوبات این جلسه قرار شد، ظرف مدت یک سال سازه نگهدارنده ساختمان مرکز همایشهای برج میلاد در ضلع شمالی و شرقی احداث و رفع خطر شود.
یزدی مهر افزود: همچنین مقرر شد، اعتبارات لازم احداث این سازه ظرف مدت ۱۰ روز از منابع شهرداری تهران تأمین شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران با بیان اینکه چاههای زهکش در ضلع جنوبی گود احداث می شود، گفت: این اقدام در راستای کنترل آبهای سطحی انجام خواهد گرفت.
وی خاطرنشان کرد: در این جلسه مصوب شد، شهرداری منطقه دو تهران نسبت به صدور پروانه و تعیین سرمایه گذار برای احداث بنا سریعا اقدام کند.
آغاز عملیات اجرایی ایمنسازی گود برج میلاد
همچنین سرپرست سازمان عمرانی مناطق و نماینده معاونت فنی عمرانی شهرداری تهران گفت: مدتهاست گود برج میلاد رها شده بود؛ اما درحال حاضر در دو بخش عملیات اجرایی ایمنسازی آن آغاز شده و امیدواریم ظرف دو هفته آینده به عملیات سرعت دهیم تا بتوانیم تا پایان سال جاری ایمنسازی گود را انجام دهیم.
هادی حقبین افزود: ایمنسازی این گود حدود ۱۵۰ میلیارد تومان برآورد اولیه مالی دارد که تصور میکنم در تامین اعتبار آن مشکلی وجود نداشته باشد.
وی ادامه داد: با همکاری سازمان مشاور اقدامات پیگیری خواهد شد و به صورت روزانه شرایط گود رصد میشود و به محض احتمال ایجاد مشکل اطلاعرسانی انجام خواهد شد. همچنین در سازه برج نیز هیچ مشکلی ایجاد نشده است.
رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران هم با اشاره به پیگیری مسئولان برای ایمنسازی گود برج میلاد افزود: مردم نگران گود برج میلاد و ایمنی ساختمان مرکز همایشهای میلاد نباشند.
علی نصیری افزود: امروز جلسه اضطراری مدیریت بحران با رویکرد پیشدستانه و با هدف ارتقاء ایمنی برگزار شد و خوشبختانه شاهد شکلگیری همکاری خوب فرمانداری و استانداری تهران و همه قسمتهای شهرداری تهران با یکدیگر در این حوزه هستیم. همچنین با توجه به دستور شهردارتهران مقرر شد گود برج میلاد که در دورههای گذشته به دلایل مختلفی بلاتکلیف مانده است تعیین تکلیف شود.
وی تاکید کرد: کارگروهی به صورت مجزا تعیین تکلیف اساسی سازه گود را پیگیری میکند اما ما در مدیریت بحران ایمنی گود را مورد رصد و پیگیری قرار دادهایم. عملیات اجرایی ایمنسازی گود پیشتر و از اوایل خردادماه آغاز شده اما در جلسه امروز بحثهایی در خصوص تامین نقدینگی مطرح شده و همچنین تصمیماتی در مورد اعمال محدودیت آبیاری فضای سبز در مجاورت گود برج میلاد اتخاذ شد.
نصیری ادامه داد: مقرر شد هیات کارشناسی بررسی شرایط سازه مرکز همایشهای برج میلاد را انجام دهند و با توجه به این موضوع نسبت به پذیرش اجرای برنامههایی همچون کنسرتها ظرف مدت ۱۰ روز تصمیمگیریهای لازم انجام شود و اگر لازم بود محدودیتهایی اعمال کنیم.
وی خاطرنشان کرد: مقرر شد عملیات عمرانی ایمنسازی گود در زمانهایی که برگزاری مراسمها در این ساختمان انجام میشود همزمان نباشد، این ایمنسازی حدود یکسال زمان میبرد اما از همان ابتدا و به مرور که این عملیات عمرانی آغاز میشود افزایش ایمنی برج محقق میشود. بیتردید کار ایمنسازی تنها محدود به گود برج میلاد نخواهد بود و خود سازه برج تونل رابط اتوبان حکیم و برج میلاد نیز بررسی و اسکن کاملی از این مجموعه در حوزه ایمنی انجام خواهد شد.