به گزارش ایرنا از رویترز، این اجلاس در شرایط بحرانیتر از سال گذشته برگزار میشود. سال گذشته رهبران انگلیس، کانادا، فرانسه، آلمان، ژاپن و آمریکا برای اولین بار از آغاز کرونا با یکدیگر دیدار کرده و وعده دادند که به شکلی بهتر کشورهای خود را خواهند ساخت.
با این حال در سالجاری، روند افزایش قیمت سوخت و غذا بر رشد اقتصادی این کشورها تاثیر گذاشته است.
سازمان ملل روز جمعه در مورد "بحران بیسابقه گرسنگی در جهان" هشدار داد.
انتظار میرود تغییرات اقلیمی و افزایش قدرت چین در دستور کار دیدار رهبران کشورهای گروه ۷ در آلمان باشد.
همچنین پیش بینی میشود که این کشورها بر حمایت خود از اوکراین و افزایش فشارها بر روسیه تاکید کنند، با این حال آنها نمیخواهند تحریمهایی علیه روسیه وضع کنند که تورم بیشتر را به دنبال داشته باشد و هزینه زندگی را برای شهروندانشان افزایش دهد.
یک مقام اروپایی گفت: پیام اصلی گروه ۷ اتحاد و هماهنگی در اقدام خواهد بود.
یک منبع دولتی آلمان گفت که رهبران گروه ۷ در حال گفت وگوهای " سازنده" در مورد تعیین سقف قیمت برای واردات نفت روسیه هستند.
همچنین انتظار میرود که رهبران گروه ۷ درباره گزینههای مقابله با افزایش قیمت انرژی و جایگزینی واردات نفت و گاز روسیه گفتوگو کنند.
این اجلاس در قلعه شلاس المائو در پای بلندترین کوه آلمان یعنی زوگسپیتزه برگزار میشود. این قلعه محل برگزاری اجلاس پیشین گروه ۷ در سال ۲۰۱۵ بود که در آن سال نیز، مساله الحاق کریمه به روسیه این اجلاس را تحت تاثیر قرار داده بود.
گروه ۷ در سال ۱۹۷۵ به عنوان گروهی متشکل از ثروتمندترین کشورهای جهان تشکیل شد. ۶ سال پس از سقوط شوروی، روسیه به عضویت این گروه درآمد و نام آن به گروه ۸ تغییر یافت اما در سال ۲۰۱۴ پس از الحاق کریمه به روسیه، مسکو از این گروه حذف شد.