به گزارش ایرنا از وزارت بهداشت، بهرام عیناللهی روز یکشنبه در پایان هشتاد و هشتمین جلسه شورای عالی بیمه سلامت اظهار داشت: در ارتباط با بیماران خاص و صعبالعلاج تصمیمات خوبی گرفته شده که بعد از تخصیص بودجه لازم، اجرایی می شود، این مصوبات به وزارت بهداشت کمک میکند تا بتواند حمایتهای موثری از بیماران خاص انجام دهد.
وی به تصویب دستورالعمل اجرایی تعرفهگذاری بستههای خدمات و مراقبتهای پرستاری در شورای عالی بیمه اشاره کرد و افزود: قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری که همواره از مطالبات جامعه پرستاری بوده است، از سال ۱۳۸۶ به تصویب رسیده، ولی در این ۱۵ سال اجرایی نشده بود،خوشبختانه تعرفه خدمات پرستاری امسال در هیات دولت مصوب شد و برای اولین بار در کشور اجرا میشود.
عیناللهی ادامه داد: ضوابط و دستورالعملهای اجرایی این قانون در شورای عالی بیمه سلامت تصویب شد و سازمانهای بیمهگر قبول کردند که اجرایی شود.
وی با اشاره به اینکه جلسه شورای عالی بیمه از جلسات بسیار مهم است که با حضور نمایندگان تمام سازمانها و شرکتهای بیمه برگزار میشود، تصریح کرد: در جلسه امروز مصوبات بسیار خوبی داشتیم و ضوابط اجرایی که در بیمه الکترونیک وجود دارد، به تصویب رسید. ما طبق قانون بودجه باید این ضوابط را اجرا میکردیم که تمام سازمانهای بیمه متعهد شدند آن را اجرا کنند.
برخی بیمهها از اجرای نسخهالکترونیک عقب هستند
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در مصوبه دیگر این مجوز صادر شد که در صورت قطعی برق، قطعی سامانه و موارد احتمالی که ممکن است نسخهنویسی الکترونیک با اختلال موقت مواجه شود، ۱۲ درصد موارد نسخهنویسی و ۲۰ درصدِ موارد نسخه پیچی، خارج از سامانه انجام گیرد.
وی تصریح کرد: نسخه نویسی الکترونیک در بیمه سلامت بالای ۹۰درصد اجرایی شده و بیمه ها دیگر موظفند نسخهنویسی الکترونیک را به طور کامل انجام دهند و از تمام شرکتهای بیمه خواست با حرکت جهادی برنامه نسخهنویسی الکترونیک را اجرایی کنند.
عینالهی با اشاره به اجرای موفق این برنامه توسط سازمان بیمه سلامت ایران، افزود: برخی بیمهها از برنامه عقب هستند که این امر مانع از اجرای کامل نسخهنویسی الکترونیک در کشور شده است، لازم است تمام بیمهها همگام با اجرای این طرح در وزارت بهداشت، برنامه نسخهنویسی الکترونیک را اجرایی کنند.
وزیر بهداشت در خصوص مصوبه دیگر شورای عالی بیمه سلامت گفت: این شورا همچنین در خصوص پوشش بیمه ای خدمات توانبخشی مصوباتی داشت و تصویب کرد که ۷۰ درصد هزینههای بخش غیردولتی در بخش توانبخشی پوشش داده شود، این طرح در منطقه سراوان به صورت آزمایشی شروع شده است و طبق این مصوبه بیماریهایی مثل تالاسمی و اوتیسم مشمول پوشش بیمهای مناسبی خواهند شد.