کرمانشاه- ایرنا- استاندار کرمانشاه با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر و شکوفانشده گردشگری در کشور و به‌ویژه استان کرمانشاه ابراز امیدواری کرد که وزارت گردشگری تمام توان خود را برای شکوفایی این ظرفیت‌ منحصر به ‌فرد و جذب توریسم و ایجاد زمینه رونق گردشگری در داخل کشور بکار بگیرد.

به گزارش یکشنبه شب خبرنگار ایرنا «بهمن امیری‌مقدم» در دیدار «جواد واحدی» معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: یکی از مهم‌ترین موانع توسعه گردشگری در کشور آماده نبودن زیرساخت‌ها از جمله محورهای دسترسی به آثار تاریخی، طبیعی و مذهبی و اسکان مناسب و ارزان است.

وی همچنین ضعف مشتری‌مداری و برخورد با مسافران و گردشگران را دیگر نقص موجود برشمرد و گفت: لازم است که فرهنگ مشتری‌مداری و تقویت و اهمیت آن برای مردم به‌ویژه کسبه و اصناف روشن شود.

استاندار کرمانشاه در ادامه با بیان این‌که متأسفانه در گذشته استان زیبای کرمانشاه به‌ درستی و شایستگی معرفی نشده‌است، گفت: لازم است یک تصویر زیبا و واقعی از کرمانشاه ارایه و زمینه برای حضور مسافران و گردشگران بیشتری به استان فراهم شود تا به ایجاد نشاط و امید در استان بینجامد.

وی همچنین به ظرفیت‌های گردشگری استان از جمله در حوزه اورامانات اشاره و عنوان کرد: غرب استان و شهرستان قصرشیرین هم ظرفیت قابل‌توجهی برای توسعه گردشگری زمستانی دارد.

جواد واحدی معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز با بیان این‌ که دیدگاه و افق نگاه استاندار کرمانشاه در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری بلند و قابل‌تقدیر است، گفت: لازم است مدیرکل جدید میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه از این رویکرد آقای امیری مقدم نهایت استفاده را بکند.

واحدی افزود: طی یک‌ سال گذشته و با مدیریت ضرغامی اقدامات بسیار خوبی در وزارت‌خانه آغاز شده‌ به‌ طوری‌که قبلاً در بازار فروش صنایع دستی برنامه‌ای نداشتیم اما اکنون در این زمینه برندسازی و صادرات محصولات آغاز شده‌است.

وی همچنین با اشاره به تلاش ضرغامی برای بهبود جایگاه و شأن وزارت گردشگری در کشور گفت: جایگاه این وزارت‌خانه در دولت نسبت‌ به گذشته بهبود قابل‌توجهی یافته و اعتبارات بسیار خوبی در این وزارت‌خانه جذب شده‌ است به‌طوری‌ که اعتبارات حوزه زیرساخت گردشگری بیش‌ از ۱۰ برابر و اعتبار تملک دارایی بیش‌ از سه‌ برابر افزایش‌ یافته است.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به طراحی اپلیکیشن (برنامه کاربردی) سفر گفت: در این برنامه تمام مقاصد سفر در کشور معرفی‌شده که این‌ موضوع کمک بسیار خوبی به مسافران برای انتخاب مقصد مورد علاقه خود می‌کند به‌طوری‌ که در تعطیلات ظرفیت مسافرپذیری بسیاری از استان‌ها پر می‌شود.

به گزارش ایرنا، وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، ۲ اثر ثبت شده جهانی و ده ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اند، حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.

بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت و آبشار پیران از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.

کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۵ شهر دارد.