به گزارش روز دوشنبه ایرنا، تارنمای نشریه انگلیسی گاردین با انتشار این خبر تعداد معترضان را حدود ۴ هزار نفر اعلام کرد و نوشت: حدود ۱۸ هزار نیروی پلیس برای حفظ امنیت و برخورد با معترضان در جریان برگزاری نشست سران کشورهای گروه هفت در مونیخ و مناطق اطراف از سوی دولت آلمان به خدمت گرفته شده اند.
گاردین نوشت: ۱۵ گروه از نهادهای جهانی در این اعتراض علیه نشست گروه هفت حضور دارند و خواسته های آنان شامل حذف سوخت های فسیلی، حفظ تنوع زیستی، عدالت اجتماعی و تلاش های گسترده و بیشتر برای مبارزه با گرسنگی در جهان است.
یکی از نمایندگان «صلح سبز» در این اعتراض به خبرنگار این نشریه آنگلیسی گفت: از گروه هفت می خواهیم که نسبت به تغییر نوع انرژی تعهدی آشکار داشته باشد، به طوری که تمامی انواع سوخت های فسیلی تا سال ۲۰۳۵ کنار گذاشته شود تا بتوانیم تامین مالی جنگها و درگیریها را بدین صورت متوقف کنیم.
بنابراین گزارش، رهبران کشورهای کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، آمریکا و انگلیس با حضور در این نشست به میزبانی آلمان درباره مسائلی همچون، جنگ اوکراین، بحران آب و هوایی، موضوع انرژی و امنیت غذایی و همچنین سرمایه گذاری در کشورهای درحال توسعه گفت وگو می کنند.
به گزارش ایرنا، کشورهای گروه هفت درحالی از سرمایه گذاری در کشورهای در حال توسعه سخن می گویند که این کشورها با تحریم های فلج کننده علیه بسیاری از کشورهای درحال توسعه، زیرساخت ها و اقتصاد آنها را نابود کرده اند.