کاشان - ایرنا - رییس اداره دندان‌پزشکی معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۶۰۰ میلیارد تومان برای بسته حمایتی دندان‌پزشکی بیماران خاص کشور در سال ۱۴۰۱ نیاز است.

به گزارش ایرنا، قاسم صادقی روز دوشنبه در آیین بهره‌برداری اتاق عمل جراحی دندان‌پزشکی بیماران خاص کاشان افزود: نزدیک به سه سال به دلیل قطع ارز ترجیحی مواد اولیه و تجهیزات دندان‌پزشکی با ارز آزاد تامین می‌شود که فشار زیادی را به مردم و ارایه‌دهندگان خدمات وارد کرده است.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی شده تا پایان سال‌جاری در تمامی مرکز استان‌ها یک مرکز دندان‌پزشکی تحت بی‌هوشی راه‌اندازی شود، ابراز امیدواری کرد با این اقدام بتوان خدمات پایه دندان‌پزشکی را برای بیماران خاص تحت پوشش تامین کنیم تا بیماران خاص، اوتیسم و معلولان جسمی و حرکتی برای درمان از استان‌ خود خارج نشوند.

رییس اداره دندان‌پزشکی معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  تاکید کرد: در حوزه دندان‌پزشکی برای مردم به خصوص بیماران خاص بسته‌های حمایتی دندان‌پزشکی باید در نظر گرفته شود.

به گفته وی، مقدمات این کار آماده و بسته پیشنهادی آن نیز از سوی معاونت درمان این وزارتخانه به دبیرخانه شورای عالی بیمه ارسال شده و این شورا باید بسته حمایتی پایه دندان‌پزشکی را برای بررسی در دستور کار قرار دهد تا پس از آن تصویب شود.

صادقی یادآور شد: از آذر سال ۱۳۹۹ تکلیفی به عهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گذاشته شد تا بر پایه مصوبه هیات وزیران بسته بیمه پایه دندان‌پزشکی را  تدوین و برای تصویب به شورای عالی بیمه ارایه کند.

وی تصویب این بسته حمایتی را گامی بزرگ برای دسترسی بهتر و عادلانه تر عموم مردم به خصوص ییماران خاص به خدمات دندان‌پزشکی دانست و گفت: با این اقدام بیماران خاص زیر پوشش کامل خدمات دندان‌پزشکی قرار می‌گیرند و فرانشیز پرداختی آنها صفر می‌شود.

رییس مجمع خیران سلامت کاشان نیز گفت: تجهیزات مرکز جراحی دندان‌پزشکی بیماران خاص با هزینه ۴۰۰ میلیون تومانی خیران سلامت در بخش جراحی مرکز آموزشی درمانی متینی این منطقه تامین شد. 

حسین نیکزاد افزود: بیماران خاص منطقه کاشان پیش از این برای انجام درمان‌های دندان‌پزشکی ناچار به مراجعه به مراکز درمانی دیگر استانهای کشور بودند که بار مضاعفی را علاوه بر بُعد مسافت بر دوش خانواده‌های این بیماران تحمیل می‌کرد.

وی خاطر نشان کرد: مرکز جراحی دندان‌پزشکی بیماران خاص کاشان می‌تواند به بیماران دیگر شهرستانهای مجاور نیز خدمات ارایه کند.

همچنین رییس اداره سازمان های مردم نهاد و خیران سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه مشارکت خیران در امور سلامت این منطقه کاشان سابقه دیرینه دارد، اظهار امیدواری کرد که این فعالیت‌ها بیش از پیش ادامه یابد.

علیرضا مفرح تصریح کرد: بسیاری از خیران سلامت در کاشان به صورت گمنام و بدون تمایل به افشای نامشان فعالیت می کنند.

وی ادامه داد: آمار ثبت شده خیران سلامت منطقه کاشان در تعامل و همکاری با دانشگاه علوم پزشکی شهرستان بیش از ۴۰۰ نفر است.

در آیین افتتاح مرکز جراحی دندان‌پزشکی بیماران خاص در مرکز آموزشی درمانی متینی کاشان رییس شورای اسلامی شهر و جمعی از مدیران کاشان، خیران و مسوولان موسسه‌های خیریه این شهرستان حضور داشتند.

جمعیت نزدیک به ۵۰۰ هزار نفری شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارد.

شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان و شهرستان آران و بیدگل با بیش از ۱۰۳ هزار نفر جمعیت در حدود ۲۱۵ کیلومتری اصفهان قرار دارد.‌