به گزارش ایرنا از اعلام روز دوشنبه مرکز توسعه سلامت کیش، دکتر حسین قاسمی اظهار دلشت: این آمبولانس تا پایدار شدن شرایط در جزیره کیش خواهند ماند و به شهرستانهای معین جزیره کیش نیز برای امدادرسانی در زمان لاجزم اعلام آمادهباش شده است.
وی در بازدید از مراکز جامع سلامت منطق زلزلهزده بندر چارک نیز افزود: استقرار ارایه خدمات بهداشتی در زمان وقوع بحران ضروری است و برپایی بیمارستان سیار و پشتیبان با ظرفیت حداقل ۱۲ تخت، مرکز تسهیلات زایمان، آزمایشگاه و محل زیست پزشک و پرستار با همکاری سایر ارگانهای امدادی ضروری است.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: در حال حاضر تمام مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان فعال و در حال ارائه خدمات به مصدومان هستند.
قاسمی اضافه کرد: تیمهای ارزیاب بهداشتی و درمانی نیز برای نظارت بر نحوه اسکان زلزلهزدگان در محلهای اسکان اضطراری و همچنین نظارت بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی در منطقه حضور خواهند داشت.
افزایش حضور تعداد آمبولانس ها در جزیره کیش از جمله مصوبات ستاد مدیریت بحران این جزیره بوده که این مهم هم اکنون از وزارت کشور نیز در حال پیگیری است.
گزارش ایرنا به نقل مرکز لرزه نگاری کشور، این زلزله در طول جغرافیایی ۵۴.۳ و عرض جغرافیایی ۲۶.۵۲ در عمق ۲۲ کیلومتری زمین رخ داده که این زمین لرزه در ۲۳کیلومتری بندر چارک ، ۲۵کیلومتری جزیره کیش و ۵۵کیلومتری جناج بستک بوده است.
نزدیک ترین مراکز استان به زلزله ۲۱۶کیلومتری بندرعباس و ۳۸۲کیلومتری شیراز فارس بوده و هنوز گزارشی از خسارت های احتمالی این زمین لرزه منتشر نشده است اما طی ۱۰ روز گذشته این منطقه بارها شاهد زمین لرزه بوده است.
کیش - ایرنا - صبح روز شنبه چهارم تیر در جریان وقوع زمین لرزه ۳۱ نفر مصدوم شدند که طبق اعلام بیمارستان فوق تخصصی جزیره کیش مصدومیت تمامی آنها به علت ترس از زلزله و فرار از این اتفاق بوده است.
۱۹ تن از مصدومان مرد و ۱۲ نفر نیز زن هستند که چهار تن به علت سقوط از ارتقاع دچار شکستگی شده اند که یک نفر از این افراد به علت سقوط از طبقه سوم دچار ضربه مغزی، شکستگی و خونریزی شده بود و علی رغم انجام عملیات درمانی در اتاق عمل به علت شدت جراحات وارده، جان خود را از دست داد.