به گزارش ایرنا از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی، دکتر «میثم حجتی پور» اظهار داشت: با افتتاح این طرح، اورژانس بیمارستان شهدا به بزرگترین اورژانس تامین اجتماعی کشور تبدیل می شود و خدماتی مانند تجهیز این بیمارستان به دستگاه ام ، آر، ای هم به خدمات کنونی اضافه می شود.
وی ساخت ال، دی، آر ( زایشگاه مدرن و مطابق با استاندارد روز دنیا )، توسعه و نوسازی ۱۲ تخت بخش ان، آی، سی، یو ( بخش مراقبت های ویژه اطفال )، بهره برداری از درمانگاه اسکرین قلب، ساخت انبار دارویی بیمارستان حضرت معصومه (س) و همچنین تجهیز و نوسازی واحد رادیولوژی و نوسازی و بهسازی آشپزخانه بیمارستانهای شهدا و حضرت معصومه (س) را بخشی از طرحهای افتتاح شده مدیریت درمان تامین اجتماعی اعلام کرد.
دکتر حجتی پور افزود: با توجه به اینکه یک سوم موالید استان در بیمارستان حضرت معصومه (س) انجام می شود خاطرنشان کرد: درمانگاه تخصصی این بیمارستان نیز در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه گفت: علاوه بر شهرستان های اسلام آبادغرب و بخش بیستون، درمانگاه های شهرستانهای پاوه، جوانرود و سنقروکلیایی هم راه اندازی شده اند و بزودی درمانگاه اسلام آبادغرب ۲ شیفته می شود.
وی ادامه داد: در شهرستان هرسین سه هزار متر، در شهرستان کنگاور ۲ هزار و پانصد مترو در بخش بیستون ۶ هزار و هفتصد متر زمین برای احداث درمانگاه تامین اجتماعی، تامین و مجوز درمانگاه استیجاری سرپل ذهاب هم گرفته شده است.
حجتی پور با اشاره به رضایتمندی مردم از خدمات مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گفت: افزایش رضایت مردم و ارتقای کمی و کیفی سطح خدمات به مراجعه کنندگان اولویت ماست و برای افزایش هرچه بیشتر انگیزه کارکنان در ارایه خدمات به بیماران، ماهانه کارکنان خوش برخورد اورژانس بیمارستانهای شهدا و حضرت معصومه (س) از سوی مردم معرفی و مورد تشویق مدیریت درمان تامین اجتماعی استان قرار می گیرند و تلاش می کنیم این سیستم نظرسنجی در بخش های دیگر مراکز درمانی اجرا شود.
این مقام مسئول گفت: در سالهای ۹۸ و ۱۴۰۰ مدیریت در مان تامین اجتماعی استان کرمانشاه به عنوان مدیریت برتر درمان تامین اجتماعی کشور معرفی شد و همچنین این مدیریت در جشنواره شهید رجایی رتبه برتر را در شاخص های اختصاصی در بین دستگاههای استان، از آن خود کرد و البته اعتقاد داریم که باید بیش از این به مردم شایسته، خدمات ارایه داد.
وی یادآور شد: یکی از برنامه های مدیریت درمان تامین اجتماعی استان، رفع مشکل کمبود پزشک متخصص است و سعی می کنیم با استفاده از طرح نیروی انسانی، این مشکل مرتفع شود و امیدواریم مسئولان مربوطه هم در این زمینه تعامل مناسبی بعمل آورند.
حجتی پور همچنین از تلاش و مجاهدت کادر درمان بویژه در زمان شیوع بیماری کرونا تجلیل کرد و گفت: مدیریت درمان تامین اجتماعی استان هم، همه توان خود را برای مداوای این بیماران بسیج کرده ودر این زمینه از ابتدای شروع کرونا تا اول بهمن سال گذشته بیش از سه هزار و ششصد بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان شهدا و حضرت معصومه (س) بستری شدند و ۹۰ درصد آنها هم بهبود یافتند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان گفت: در مدت یاد شده بیش از ۳۱ هزار سی تی اسکن، ریه از افراد مشکوک به کرونا در بیمارستان شهدا انجام شد که ۱۳ هزار مورد آن مثبت بود و ۱۸ میلیارد تومان از سوی این مدیریت برای درمان بیماران مبتلا به کرونا هزینه شد.
استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت ۲۵ بیمارستان دولتی و خصوصی دارد.