شهرکرد - ایرنا -آیین گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ۷ تیر با حضور جمعی از مسوولان و مردم چهارمحال و بختیاری دوشنبه شب در مسجد جامع شهرکرد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، یکی از استادان حوزه و دانشگاه در این مراسم در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه انقلاب اسلامی بر اساس آموزه‌های قرآنی بنا گذاشته شده و تبیین‌کننده مکتب جهاد و شهادت است به تشریح انواع کمال از منظر قرآن پرداخت و گفت: خداوند متعال همه انسان‌ها را با فطرت کمال طلب خلق کرده و مسیر کمال را نیز برای انسان روشن ساخته است.

حجت‌الاسلام محمدمهدی ماندگاری، کمال را به ۲ نوع کمال واقعی و کمال مجازی تقسیم و تصریح کرد: پروردگار عالم ۱۲۴ هزار پیغمبر خود را به میان مردم فرستاد تا کمال حقیقی را به آنان بشناساند چرا که در صورت شناخت این نوع کمال و بندگی خداوند، انسان به مرتبه خلیفةالله خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه خداوند راه‌یافتگان در مسیر کمال حقیقی را یاری داده و راه را بر آنان آسان می‌نماید، ادامه داد: از زمانی که امام خمینی‌(ره) یک نفره، جریان انقلاب را آغاز کرد تاکنون بیش از ۷۷ سال می‌گذرد و کسی باور نداشت آن اطلاعیه سیاسی امام راحل در دهه ۲۰ و انقلابی که ایجاد کرد روزی خواب را از چشمان ابرقدرت‌های جهان بگیرد.

این استاد اخلاق یادآور شد: امام خمینی (ره)، انقلاب، شهدا و مقام معظم رهبری یک رهنمود مهم از قرآن کریم را برای همگان بیان کرده و مردم را به آن فرا می‌خوانند و آن این است که تکلیف خداوند بجا آورده شود.

ماندگاری، تکلیف خداوند را هدایت مردم و تکلیف مردم را شکر این هدایت خواند و گفت: گروهی از مردم که توانستند این شکر هدایت را بجا آورده و رستگار شوند، شهدا هستند.

وی با اشاره به اینکه پیام شهدا برای رسیدن مردم به کمال، حرکت در مسیر هدایت الهی است، افزود: مردم ایران در دوران طاغوت، حرکت و جنبش خود را آغاز کردند و خداوند برکتی چون انقلاب را اعطا کرد و از طرفی دیگر نیز هیچ انقلابی همچون انقلاب جمهوری اسلامی با سرعت به پیروزی نرسید چرا که مردم به خوبی در وادی حرکت و پیروی از امام خمینی (ره) به میدان آمدند و از هیچ کمکی فروگذاری نکردند.

این کارشناس مسائل دینی اظهار داشت: امثال شهید بهشتی و ۷۲ شهید هفتم تیر می‌توانستند فارغ از دغدغه‌ها و مشکلات، جریان عادی زندگی خود را ادامه دهند اما رسالت را در سربازی ولایت دیدند و از آنجایی که پس از واقعه هفتم تیر، بساط منافقین در کشور برچیده شد، امام خمینی (ره) از این واقعه هفتم با عنوان انقلاب سوم یاد کردند.

ماندگاری به ترفندها و توطئه‌های دشمنان برای ضربه زدن به انقلاب اشاره کرد و ادامه داد: منافقین بیش از ۱۷ هزار نفر از فرزندان ایران را به شهادت رساندند و پس از آن نیز دشمن با حمایت تمام‌قد از صدام، جنگی نابرابر را پیش آورد اما انقلاب همچنان ایستاده  و مبارزه کرد و امروز هم دشمن پس از جنگ سیاسی، نظامی و فرهنگی به جنگ اقتصادی امید بسته است اما شهدا از همه مردم می‌خواهند که در این نبرد نیز با تمام توان ایستادگی کنند و کم نگذارند.

وی یادآور شد: بدون شک برای پروردگار آسان است که به ملت ایران پیروزی در این جنگ اقتصادی را نیز اعطا کند اما لازمه آن حرکت و ادای شکر هدایت است.

به گزارش ایرنا، مراسم گرامیداشت شهدای هفتم تیر، سه‌شنبه شب نیز با سخنرانی حمیدرضا مقدم‌فر معاون دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در مسجد جامع شهرکرد برگزار خواهد شد.

حادثه بمب‌گذاری در دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی ایران در هفتم تیر ۱۳۶۰ منجر به شهادت آیت‌الله بهشتی و ۷۲ نفر از اعضای این حزب شد. رحمان استکی نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی نیز در این واقعه به خیل شهدا پیوست.