حجت الاسلام و المسلمین ابوالفضل مرادی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:کمیته های پنج گانه استانی جشنواره سراسری نماز فجر تا فجر در البرز شامل دبیرخانه، ستاد برگزاری، کمیته علمی، کمیته پشتیبانی و کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی است.
وی گفت: رییس کمیته علمی این جشنواهر رییس دانشگاه دولتی استان، رییس کمیته پشیتبانی رییس سازمان برنامه و بودجه استان و رییس کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی نیز رییس صدا و سیمای استانی می باشد.
وی اظهار داشت: بهرهگیری از ظرفیتهای فعال و خودجوش فرهنگی، هنری و رسانهای در ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز، نمایش کارکردهای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نماز، شناسایی، معرفی و حمایت از آثار فاخر فرهنگی هنری نماز و کمک به تولید و انتشار گستردهتر این آثار در جامعه از اهداف جشنواره است.
مرادی مخاطبان این جشنواره را دانش آموزان، دانشجویان، طلاب، فرهنگیان، اعضای هیأت علمی دانشگاهها ، پژوهشگران، هنرمندان و سایر علاقهمندان دانست و اظهار داشت: مسجد و نماز و نقش آن در پیروزی انقلاب اسلامی، نماز در منشور فکری امام خمینی (ره) و امام خامنه ای، نماز و حکمرانی اسلامی، نماز و اصلاح فرهنگ جامعه به نماز و بیانیه گام دوم انقلاب، نماز و آثار اقتصادی آن در مبارزه با فساد و فقر، نماز و خانواده تراز اسلامی و نماز و دفاع مقدس از جمله عناوین محورهای علمی این جشنواره می باشد.
وی، نماز و مسجد و تمدن نوین اسلامی، نماز و مقاومت اسلامی فرهنگ بسیجی، نماز و حفظ بهداشت محیط زیست، نماز و آزاد اندیشی، نماز و آسیبهای اجتماعی، نماز و وحدت ملی، نماز و انقلاب اسلامی، نماز و رونق تولید، نماز و سلامت اداری و نماز و سلامت معنوی را از دیگر عناوین محور علمی این جشنواره برشمرد.
وی، همچنین عناوین محورهای فرهنگی و هنری را شامل نقاشی با نگاهی به مسجد و نماز جمعه، نماز در مدرسه و جامعه، عکاسی از صحنههای اقامه نماز، سرود با محتوای نماز، مسجد و عبادت، فیلمهای کوتاه از نماز و نمازگزاران ، بازیهای رایانهای ، پویانمایی و استفاده از سایر ظرفیتهای فضای مجازی در تولید آثار پیرامون نماز ، اذان و مسجد نرمافزارهای کمکآموزشی نماز (رایانهای و تلفن همراه) دانست.
مدیرکل ستاد اقامه نماز استان البرز اظهار داشت: عناوین محورهای ادبی نیز شامل قصه کوتاه در باب نقش اجتماعی نماز و نمازگزار، قصه ویژه کودکان و نوجوانان با محتوای نماز و مسجد و کمک به دیگران، شعر حکمی در قالب قصیده و غزل و مثنوی با تمرکز بر آثار تربیتی و اخلاقی نماز، شعر ساده و روان برای کودکان و نوجوانان با رویکرد آموزش نماز، شعر نماز ویژه کودکان و نوجوانان، شعر ویژه کودکان با محتوای شیوههای انس کودکان به نماز، دلنوشته کودکان و نوجوانان با محتوای مسجدی که من دوست دارم و خاطرات شیرین از نماز فرزندان است.
وی یکی دیگر از محورهای جشنواره را در بخش سرگرمی و آموزشی دانست و تصریح کرد: علاقمندان به شرکت در این بخش می توانند آثار خود را در قالب بازی و ابزارهای کمک آموزشی دستی و دیجیتالی (رایانه ای و تلفن همراه) ارسال کنند.
مرادی با اشاره به اینکه فراخوان کشوری این جشنواره از بهمن ماه سال گذشته آغاز شده و در سطح استان ها به تازگی آغاز شده است، افزود: علاقمندان به شرکت در این جشنواره می توانند آثار خود را تا پایان دی ماه به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده و در روز نخست بهمن ماه سال جاری نیز نتایج استانی این جشنواره اعلام می شود.
مرحله استانی جشنواره نماز فجر تا فجر تا ۲۰ آذر ۱۴۰۱ ادامه دارد و مرحله کشوری نیز از ۲۰ آذر ماه سال جاری تا ۵ بهمن سال جاری برگزار خواهد شد.