همدان ایرنا- مدیرعامل شهرک‌ صنعتی بهاران استان همدان تحقق جهش تولید را اولویت اصلی امسال این شهرک عنوان کرد و گفت: واحدهای تولیدی مستقر در فاز یک شهرک صنعتی بهاران زمینه اشتغال هزار و ۸۰۰ نفر را فراهم کرده است.

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ایرنا، «کورش بختیاری» در حاشیه بازدید خبرنگاران افزود: شهرک صنعتی بهاران ‌از فعال‌ترین شهرک‌های صنعتی استان همدان با ۳۴۰ واحد تولیدی در زمینی به مساحت ۱۰۰ هکتار و زیربنای ۸۷ هزار متر ساخته شده است.

وی با بیان اینکه شهرک صنعتی بهاران مشکلی در زمینه تامین آب ندارد اظهار داشت: این شهرک صنعتی در ۲ فاز و در بخش توسعه صنعت و تحقق جهش تولید در استان همدان نقش بی بدیلی ایفا می‌کند.

بختیاری خاطرنشان کرد: از ۱۵۵ واحد صنعتی فاز یک شهرک صنعتی بهاران، ۱۳۵ واحد فعال و مابقی واحدها شامل سردخانه و پخش دارو است.

مدیرعامل شهرک‌ صنعتی بهاران تصریح کرد: فاز ۲ شهرک صنعتی بهاران دارای ۱۴۵ واحد صنعتی است که ۸۰ درصد واحدها در حال ساخت و ساز و اتمام پروژه ها هستند و ۱۵ واحد هم راه اندازی و به بهره برداری رسیده است.

بختیاری با اشاره به اینکه امکانات و زیرساخت های لازم در شهرک صنعتی بهاران ایجاد شده و بهترین مکان برای سرمایه گذاری است افزود: امکانات زیربنایی از جمله آب برای فاز ۲ شهرک صنعتی بهاران تامین شده است و مابقی امکانات مانند آسفالت و فاضلاب نیز در دست اقدام است.

احیای پنج واکد تولیدی راکد در دولت سیزدهم

وی با بیان اینکه طرح های صنعتی شهرک بهاران در رسته های مختلف از جمله صنایع غذایی، فلزی، الکترونیک و شیمیایی است، از شهرداری همدان خواست برای ایاب و ذهاب کارگران این ناحیه صنعتی اتوبوس ویژه اختصاص دهد.

مدیرعامل شهرک‌ صنعتی بهاران اظهار داشت: پنج واکد تولیدی راکد از زمان استقرار دولت سیزدهم در شهرک‌ صنعتی بهاران استان همدان احیا شده و مورد بهره برداری قرار گرفته است.

بختیاری ابراز امیدواری کرد که شرکت های دانش بنیان مستقر در شهرک صنعتی بهاران بتوانند با استفاده از زیرساخت های موجود به تولید تجاری و انبوه برسند.

وی تصریح کرد: سرمایه گذاری در بخش تولید از استقبال و رونق بالایی برخوردار است اما بنا به دلایل زیست محیطی، اداره کل منابع طبیعی مجوزی برای گسترش شهرک صنعتی بهاران صادر نمی کند.

مدیرعامل شرکت قابلمه سازی مستقر در این شهرک صنعتی نیز گفت: در این خط تولیدی ۷۰ نفر با ظرفیت تولید روزانه هزار سرویس تفلون مشغول به کار هستند و تولیدات این شرکت صادرات و فقط  ۱۰ درصد از تولیدات برای داخل کشور مصرف می شود.

«اشکان هراتی» با اشاره به مشکلات تولید و صادرات این محصول اظهار داشت: استفاده از واسطه‌ها برای صادرات موجب مشکلاتی در زمینه مالیات و برگشت ارز شده است.

وی با بیان اینکه افزایش قیمت ۶ برابری قیمت گاز برای تولیدی‌های در حوزه آلومینیوم معضل آسیب زایی است گفت: با تغییر تعرفه‌ها هزینه پرداختی به شرکت گاز از چهار تا پنج میلیون تومان در ماه به ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان افزایش یافت. 

مدیرعامل مرکز چاپ و بسته‌بندی نیز اظهار داشت: این چاپخانه با برجستگی در حوزه چاپ و بسته‌بندی خلاق، نوآور و کارآفرین و با استراتژی تولید محصولات صادرات‌محور با استراتژی توسعه‌گرا، بزرگترین بنگاه کارآفرینی قطب صنعت چاپ در غرب کشور است که بیش از ۱۸۶ نشریه از ۱۲ استان در این مجموعه چاپ می‌شود.

«نصرت الله طاقتی احسن» افزود: این مجموعه فرهنگی با اجرای پنج فاز توسعه‌ای از ۱۰ فاز، در حال راه‌اندازی فاز ششم توسعه‌ای در سال ۱۴۰۱ است که در چشم‌انداز ۲۰ ساله این مجموعه و پس از ایجاد فازهای توسعه‌ای بعدی ۲ هزار شغل ایجاد خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: چاپ لیبل با تکنولوژی روز دنیا فاز چهارم این چاپخانه به شمار می‌رود و چاپ بر روی انعطاف‌پذیرها نیز به‌عنوان فاز پنجم در حال راه‌اندازی است.


طاقتی احسن تصریح کرد: مرکز چاپ و بسته‌بندی همدان دارای خطوط مختلف چاپ با ۲۰۰ عنوان چاپ نشریات غرب کشور، ماشین‌آلات و تجهیزات چاپ افست ورقی، واحد لیتوگرافی، خط کامل صحافی اتوماتیک و خط تولید لیبل و خدمات جانبی است.

به گفته وی این چاپخانه مدرن‌ترین ماشین‌آلات لیبل کشور با تکنولوژی اروپایی را داراست و هدف آن استفاده از دستگاه‌های به‌روز، جلوگیری از خروج ارز در حوزه چاپ و تولید لیبل و لفاف‌های بسته‌بندی در کشور است.

مدیرعامل شرکت تولید تجهیزات صنایع پتروشیمی نیز در این بازدید اظهار داشت: زمینه فعالیت این شرکت، تولید تجهیزات صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و محصولاتی که در کشور کمتر تولید می‌شود است.

«عباس طاووسی» با اشاره به تحریم‌ها گفت: با تولید برخی اقلام که جزء دسته‌های ابزار دقیق صنایع در کشور بوده، با وجود تمام تحریم‌ها توانستیم به چرخه صنعت کشور کمک کنیم.

وی خاطرنشان کرد: تهیه مواد اولیه از طریق شرکت‌های واسطه صورت می‌گیرد و همین امر موجب می‌شود که این مواد را با قیمت ۲.۵ برابری تهیه کنیم.

به‌مناسبت دهه «تولید و تجارت» خبرنگاران شهر همدان به همت روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان در قالب تور صنعتی راهیان پیشرفت از سه شرکت در شهرک صنعتی بهاران همدان بازدید کردند.

در حال حاضر حدود یک هزار و ۷۰ واحد صنعتی در استان همدان فعالیت دارند.