به گزارش روز سه شنبه ایرنا از بیزینس استاندارد، معاون نماینده دائم هند در سازمان ملل، نگرانی عمیق کشورش نسبت به تحولات کرانه باختری، اورشلیم و غزه را در نشست شورای امنیت درباره مسئله فلسطین ابراز کرده و بر اهمیت ارسال سیگنال قوی توسط جامعه بین المللی و شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه هر اقدامی که از امکان صلح پایدار در منطقه جلوگیری کند، تاکید کرده است.
«راویندرا» با بیان اینکه هند نیز با نگرانی تحولات را دنبال می کند، خاطرنشان کرد که تنش ها بر سر اخراج احتمالی خانواده های فلسطینی افزایش یافته است.
وی ادامه داد: ما عمیقاً نگران تحولات کرانه باختری، بیت المقدس و غزه هستیم. حملات خشونت آمیز و کشتار غیرنظامیان جان بسیاری از مردم در این منطقه را گرفته است. تخریب ها و رفتارهای تحریک آمیز نیز ادامه دارد. ما به طور مداوم، تمام اعمال خشونت آمیز را محکوم کرده و خواستار توقف کامل خشونت هستیم.
معاون نماینده دائم هند در سازمان ملل، گفت: باید از تمام اقدامات یکجانبه ای که وضعیت موجود را بی دلیل تغییر می دهد و قابلیت اجرای راه حل دو دولتی را تضعیف می کند، اجتناب کرد. برای جامعه بینالمللی و شورای امنیت ملی ارسال سیگنال قوی علیه هر اقدامی که از امکان صلح پایدار در منطقه جلوگیری میکند بسیار مهم است.
راویندرا گفت: هند همواره خواستار مذاکرات مستقیم صلح بین طرفین شده و دهلی نو معتقد است بهترین راه برای دستیابی به هدف راه حل دو دولتی است. این مذاکرات باید بر اساس چارچوب توافق شده بین المللی، با در نظر گرفتن خواسته های مشروع مردم فلسطین برای تشکیل کشور و نگرانی های امنیتی رژیم صهیونیستی باشد. فقدان این گفتگوهای مستقیم در مورد موضوعات کلیدی سیاسی، هزینه های زیادی برای هر دو طرف دارد و صلح بلندمدت در منطقه را به نفع خود نمی بیند.
وی افزود: هند همیشه از راه حل دو کشوری که منجر به ایجاد یک کشور مستقل، پایدار و مشخص برای فلسطین می شود که در مرزهای امن و به رسمیت شناخته شده، در کنار هم در صلح با رژیم صهیونیستی باشد، حمایت می کند. هند به حمایت از همه تلاش ها برای دستیابی به راه حل جامع و پایدار دو کشوری ادامه خواهد داد و آماده است تا به طور سازنده در این تلاش ها مشارکت کند.
هند همچنین نسبت به ادامه وضعیت نامطمئن مالی آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا) ابراز نگرانی کرد و گفت: کمبود بودجه برای آژانس می تواند بر ارائه خدمات بشردوستانه به جامعه پناهندگان فلسطینی تأثیر منفی بگذارد که مساله شامل فلسطین و کشورهای دیگر است.
در نشست کمیته موقت مجمع عمومی برای اعلام کمک داوطلبانه به آنروا، هند بر تعهد خود برای حمایت از آژانس از طریق کمکهای مالی سالانهاش تاکید کرد. هند در چهار سال گذشته ۲۰ میلیون دلار به این نهاد کمک کرده و همچنین پنج میلیون دلار برای بودجه برنامه آنروا برای سال ۲۰۲۲ متعهد شده است.