به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام حسن لزومی روز سهشنبه در چهل و یکمین سالگرد شهادت شهید بهشتی که در مسجد سیدالشهداء(ع) پاکدشت برگزار شد اظهار داشت: شهید بهشتی پیش از انقلاب با تأسیس مدرسه شهید حقانی در قم، طلابی را تربیت کرد که پیش از انقلاب به یاران صدیق و باوفای امام تبدیل شدند و امروز نیز افرادی همچون آیت الله رئیسی و حجت الاسلام محسنی اژهای، ارکان نظام را مدیریت کنند.
لزومی با اشاره به حضور شهید بهشتی در اروپا گفت: شهید بهشتی با تأسیس مرکز اسلامی در آلمان و بیان واقعیتهای اسلام، توانست هزاران جوان را مسلمان و شیعه کند.
وی از تدوین قانون اساسی به عنوان یکی از مهمترین دستاوردهای شهید بهشتی یاد کرد و افزود: شهید بهشتی با مدیریت والای خود، مدیریتی که همه مراجع حاضر در مجلس تصویب قانون اساسی ایشان را قبول داشتند، قانونی مترقی و بینظیر تدوین کرد که امروز نیز تمامی نیازهای فردی و اجتماعی مردم را تأمین میکند از این رو، امروز هم ملت و مسئولان باید خود را مدیون شهید بهشتی بدانند.
نماینده ولی فقیه در شهرستان پاکدشت صبر در برابر ناملایمات را از دیگر خصوصیات شهید بهشتی برشمرد و افزود: در دورانی که بدترین هجمهها علیه شهید بهشتی از سوی منافقین، بدخواهان و شخص بنیصدر صورت گرفت، شهید بهشتی فقط صبر الهی و استقامت را برای حفظ نظام و انقلاب پیشه خود کرد و هیچ گاه به مقابله با این هجمهها نپرداخت.
لزومی تصریح کرد: پس از شهادت شهید مطهری، این بار، کشور به خون شهید دیگری برای اصلاح امور کشور نیاز داشت و این شهید بهشتی بود که با خون خود زمینه این اصلاح را فراهم کرد.
وی با اشاره به فرمایشات امام راحل در خصوص شهید بهشتی گفت: سخنرانی امام راحل پس از شهادت شهید بهشتی باعث شد که کشور به مظلومیت ایشان پی برده و مسیر خود را در حق و حقیقت انقلاب اسلامی پیدا کنند، امام راحل در خصوص شهید بهشتی فرمودند که بهشتی مظلوم زیست، مظلوم مرد و خار چشم دشمنان بود.
امام جمعه پاکدشت افزود: امروز نیز شهید بهشتی زنده است و تفکرات ایشان نه فقط در تدوین قانون اساسی و تأسیس قوه قضائیه، که در تمامی ابعاد نجاتگر ایران اسلامی است.
پاکدشت با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
شهید بهشتی در شامگاه ۷ تیر سال ۱۳۶۰ در بمبگذاری در دفتر حزب جمهوری اسلامی و در حین سخنرانی در تالار حزب جمهوری اسلامی به شهادت رسید.