به گزارش ایرنا، رضا رحیمینسب روز سه شنبه در شورای مشاوران ایثارگران دستگاه های اجرایی گلستان همچنین با اشاره به رشادت به یادماندنی مردم در جنگ تحمیلی، ۵۰۰ زن ایثارگر در گلستان را یکی از نشانه های حمایت همه جانبه مردم این استان از نظان مقدس جمهوری اسلامی دانست و بر لزوم معرفی بیشتر این ایثارگران تاکید کرد.
وی به اجرای طرح سپاس برای سرکشی منظم از خانواده معظم شهدا، ایثارگران و آزادگان اشاره و اظهار امیدواری کرد که مسوولان با تکیه بر مسوولیت اجتماعی خود نسبت به انجام این کار اهتمام جدی داشته باشند.
دبیر شورای مشاوران وزرا و مسوول هماهنگی امور ایثارگران کشور ادامه داد: اجرای طرح سپاس باید تخصصی و در راستای کمک به حل مشکل جامعه هدف باشد به عنوان مثال هنگام عیادت از مادر بیمار یک شهید همراهی رییس دانشگاه علوم پزشکی همراه با پزشک ضروری است.
رحیمی نسب گفت: نظاممند شدن دیدار مستمر مسوولان با خانواده معظم شهدا و ایثارگران، تجلیل و تقدیر از ایثارگران دستگاه ها و سازمان های وابسته، پیگیری اجرا آرا صادره کمیسیون ماده ۱۶ در دستگاه ها، عملیاتی شدن قانون بودجه سالیانه اعتبارات تخصصی مورد نیاز، برگزاری کارگاه های آموزشی و تخصصی در راستای توانمندسازی و مهارت آموزی ایثارگران باید انجام شود.
استاندار گلستان هم در این جلسه با اشاره به تبدیل وضعیت ایثارگران گفت: دلیلی وجود ندارد که تبدیل وضعیت ایثارگران انجام نشود و باید با دستگاه هایی که برای انجام این کار کوتاهی کردند برخورد شود.
علی محمد زنگانه تاکید کرد که اگر این طرح در زمانبندی اعلام شده انجام نشد بهتر است مدیران و مسوولان مرتبط قبل از هر برخورد قانونی استعفا دهند.
وی ادامه داد: تبدیل وضعیت ۶۱ درصدی در استان مطلوب است اما این طرح باید به طور کامل و ۱۰۰ درصد در گلستان اجرا شود.
وی اظهار داشت: ۶ نفر در جریان امدادرسانی به حادثه دیدگان سیل سال ۹۸ گلستان شهید شدند که تنها اسم شهید خدمت را گرفتند اما خانواده های آنها از مزیتی برخوردار نشدند که امیدواریم با پیگیری های مسوولان مشکل معیشتی خانواده این شهدا برطرف شود.