به گزارش ایرنا، روزبه شاهرخی امروز در نشستی خبری با اشاره به اینکه رویکرد نوآوری باز به معنای نگاه به خارج از سازمان برای حل مسائل است، افزود: هدف اصلی مرکز نوآوری انرژیک، حل چالش های صنعت نفت با استفاده از توان شرکت های دانش بنیان کشور است.
وی ادامه داد: برای نخستین بار چند شرکت داخلی به فکر ورود به سرمایه گذاری خطرپذیر شدند.
شاهرخی تاکید کرد: اولین پروژه ایجاد مرکز نوآوری انرژیک بود تا پلی ارتباطی بین صنعت و شرکت های دانش بنیان باشد و نیازهای صنعت را مطرح کرده و راه حل آن توسط شرکت های دانش بنیان برطرف شود.
وی با بیان اینکه کار اصلی ما باشگاه نوآوری در صنعت نفت هستیم تا شرکت های صنعتی و دانش بنیان با هم در ارتباط باشند، گفت: تاکنون ۱۴ شرکت فناور و دانش بنیان و ۱۰ شرکت صنعتی عضو این مرکز هستند. ۳ تیم برای شتابدهی شرکت های دانش بنیان وجود دارد.
مدیرعامل مرکز انرژیک با بیان اینکه این مرکز در طرح های شرکت های دانش بنیان سرمایه گذاری می کند، افزود: ممکن است این سرمایه گذاری موفق یا ناموفق باشد.
وی ادامه داد: تفاوت این مرکز این است که ۳ سهامدار عمده آن شرکت های بزرگ صنعتی هستند و از این اقدامات حمایت می کنند.
شاهرخی تاکید کرد: به طور مثال یکی از شرکت های دانش بنیان با استفاده از هوش مصنوعی موقعیت های خطرناک را با دوربین ها شناسایی کرده و هشدار می دهد و در پالایشگاه اصفهان اجرا شده است.
وی با اشاره به اینکه تنها راه برون رفت از شرایط فعلی اقتصاد، اقتصاد نوآوری است، گفت: چالش های همکاری فناورانه بین شرکت های دانش بنیان و صنعت نفت مورد بررسی قرار گرفت.
مدیرعامل مرکز انرژیک افزود: احیای چاه های کم بازده در اختیار پارک نوآوری صنعت نفت است و با توجه به ارتباط مناسبی که داریم، در این زمینه حضور خواهیم داشت.
وی ادامه داد: سرمایه گذار خطرپذیر یک شریک برای شرکت دانش بنیان است و تا زمانی که تصمیم به پایان اشتراک نگیرند، ادامه خواهد داشت.