شهرکرد- ایرنا- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: موانع سرمایه‌گذاری در حیطه فعالیت بنیاد مستضعفان، توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی رفع شود تا شاهد رونق و توسعه در استان باشیم.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از روابط عمومی استانداری، غلامعلی حیدری در دیدار با تعدادی از معاونان بنیاد مستضعفان کشور با اشاره به سفر پرویز فتاح؛ رییس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به چهارمحال و بختیاری در اواخر سال گذشته، اظهار کرد: توسعه واحدهای تولیدی زیرمجموعه این بنیاد یکی از درخواست‌های اصلی مسئولان استانی است.

وی،  تولید و اشتغال را از اولویت‌های دولت سیزدهم عنوان کرد و افزود: رییس‌جمهور در سفر به استان از واحد تولیدی چادر مشکی حجاب و کشتارگاه جونقان بازدید کرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه این استان از یک محرومیت تاریخی رنج می‌برد، تصریح کرد: این محرومیت موجب شده تا نرخ بیکاری و مهاجرت در این استان بالاتر از میانگین کشوری باشد از همین رو ایجاد اشتغال پایدار در این استان یک ضرورت به شمار می‌رود.

حیدری افزود: باتوجه به اینکه چهارمحال و بختیاری سرچشمه سه رود بزرگ کارون، زاینده‌رود و دز است و ظرفیت‌های خوبی نیز در بسیاری از حوزه‌ها در استان وجود دارد، می‌توان با استفاده از این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها اشتغال پایدار در استان ایجاد کنیم.

وی اظهار داشت: یکی از رسالت‌های بنیاد مستضعفان کاهش محرومیت در مناطق محروم است از همین رو انتظار می‌رود با همت مسئولان این بنیاد شاهد کاهش بیکاری و زدودن غبار محرومیت از استان باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه کارخانه‌هایی نظیر شیر و گوشت زاگرس، بهنوش، پاک‌پی و حجاب از دهه‌های گذشته در چهارمحال و بختیاری توسط بنیاد مستضعفان راه‌اندازی شده‌ است، خاطرنشان کرد: می‌توان با اجرای طرح‌های توسعه‌ برای این واحدهای تولیدی به ایجاد اشتغال پایدار و افزایش تولید کمک کرد.

حیدری افزود: شهرک تخصصی آب معدنی در چهارمحال و بختیاری در شهرستان کوهرنگ ایجاد شده است و زیرساخت‌های لازم برای سرمایه‌گذاری وجود دارد، بنیاد مستضعفان می‌تواند جهت سرمایه‌گذاری در این شهرک ورود پیدا کند.

استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره به کشتارگاه جونقان، توضیح داد: مدیریت و توسعه این کشتارگاه کار پیچیده‌ای نیست، می‌توان با ایجاد چند سردخانه، دامداری و مرکز بسته‌بندی این واحد را توسعه و مدیریت کرد.

معاون اقتصادی بنیاد مستضعفان نیز در این دیدار با تاکید بر اینکه محرومیت‌زدایی از دغدغه‌های بنیاد مستضعفان است، اظهار کرد: امکاناتی که این بنیاد برای نقاط محروم کشور به جهت توسعه و ایجاد اشتغال در نظر گرفته، چند برابر شده است.

 محمد اتابک افزود: یکی از اهداف بنیاد مستضعفان کمک به دولت است، اما باتوجه به محدودیت‌ها نمی‌تواند تمامی مسئولیت‌های دولت را متقبل شود.

وی در خصوص طرح توسعه شرکت پاک‌پی شهرکرد، توضیح داد: برای اجرای طرح توسعه این کارخانه نیازمند هزینه ۳.۵ برابری معادل سرمایه‌گذاری در واحد هستیم اما اجرای طرح‌های توسعه توسط بنیاد در راستای سوددهی است و اگر سوددهی چندانی وجود نداشته باشد، طرح اجرایی نخواهد شد.

معاون اقتصادی بنیاد مستضعفان با اشاره به موانع پیش‌روی توسعه کارخانه حجاب شهرکرد، بیان کرد: این واحد با مشکل پرداخت بدهی ارزی به بانک صنعت، معدن و تجارت روبرو است و تا زمانی‌که مشکل این واحد تولیدی با بانک مرتفع نشود، نمی‌توان طرح توسعه این واحد را عملیاتی کرد.

وی در خصوص پیشنهاد سرمایه‌گذاری بنیاد مستضعفان در کشتارگاه جونقان، یادآور شد: این موضوع باید از جوانب مختلف مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد، زیرا این بنیاد تاکنون در صنایع اینچنینی ورود پیدا نکرده است.

اتابک در خصوص طرح دامداری سیرک، خاطرنشان کرد: بایدمشکل اجتماعی این طرح توسط مسئولان استانی حل شود.

وی افزود: هر طرح اقتصادی که بخواهیم اجرا کنیم باید در نهایت منجر به ایجاد اشتغال پایدار شود چراکه در غیراینصورت هدررفت منابع است.