به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، همایش روش شناسی اجرای اولین ساحت از ساحت های شش گانه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش روز سه شنبه با حضور مسوولان و جمعی از فرهنگیان شهرستان در سالن آمفی تئاتر اردوگاه شهید مصطفی خمینی شهر دماوند برگزار شد.
فرماندار شهرستان دماوند در این همایش با اشاره به اینکه معلمان و فرهنگیان، افسران جهاد تبیین هستند، گفت: نسل آینده و همه کسانی که در نظام اسلامی زندگی می کنند از مسیر کلاسهای درس و آموزش و پرورش عبور کرده اند و این مهم نشان از نقش مهم این مجموعه در جامعه دارد.
رضا طاهرخانی افزود: در این برهه برای تحقق منویات رهبرمعظم انقلاب در عرصه جهاد تبیین، نیازمند روشنگریهای معلمان هستیم تا توطئههای فرهنگی و اجتماعی دشمنان را که افکار و هویت جوانان و نوجوانان را نشانه گرفته اند خنثی سازیم. معلمان همواره در مسیر آگاهی بخشی و روشنگری جامعه کوشیدهاند و نقش آنها در عرصه جهاد تبیین ویژه و بسیار مهم است و هدایت افکار جامعه و تربیت نسل آینده از جمله وظایفی است که بر عهده معلمان قرار دارد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه آموزگاران در «جهاد تبیین» و تربیت نسل انقلابی نقشآفرین باشند، بیان کرد: یکی از اهداف کلان و راهبردی و حیاتی برای انقلاب اسلامی تربیت نسلی متناسب و هماهنگ با آموزههای اسلام و مکتب تشیع در کنار علوم جدید است.
فرماندار شهرستان دماوند با بیان اینکه اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با جدیت در دستور کار دولت مردمی سیزدهم قرار گرفته است، عنوان کرد: برای ما در شهرستان دماوند نیز مایه افتخار است که در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب، اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را جامه عمل بپوشانیم و مجموعه شهرستان باید با تمام توان تلاش کنند و در این جهت پیشرو باشد
طاهرخانی تصریح کرد: باید موانع پیشرو که موجب اجرا نشدن این سند است، توسط مسئولان مرتبط پیگیری شود و آموزش و پرورش موارد را بررسی و سپس برای حل همه آنها و اجرای سند طرح تحول بنیادی اقدام کند.
فرماندار دماوند ادامه داد: پرورش و تربیت استعدادهای دینی و علمی، تعمیق تربیت و آداب اسلامی، اعتقاد و التزام به ارزش های انقلاب اسلامی از جمله مواردی مهم در سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش است که باید به آن توجه شود
وی با بیان اینکه موضوع عفاف و حجاب جزء برنامه های تحولی آموزش و پرورش در سند تحول بنیادین است، خاطر نشان کرد: ترویج عفاف و حجاب در قالب برنامه های پرورشی، رویکرد مهم تحقق ساحت تربیتی و اعتقادی سند تحول بنیادین است.
طاهر خانی گفت: اجرای سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش، پاسخ به ندای هوشمندانه و تاکیدات حکیمانه مقام معظم رهبری است و تحول بنیادین در آموزش و پرورش باید با تکیه بر فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی-ایرانی و تدوین الگوی اسلامی-ایرانی انجام شود و باید توجه داشت که سند تحول بنیادین چراغ راه برون رفت از چالش های نظام آموزش و پرورش کشور و نقشه نورانی برای دستیابی به نظام آموزش و پرورشی در تراز انقلاب اسلامی است.