به گزارش خبرنگار ایرنا، علیمحمد زنگانه سهشنبه شب در جمع خبرنگاران اظهارداشت: پیشرفت روستامحور در توسعه استانها جایگاه ویژهای داشته و ما در این بخش در گلستان تجربیات موفقی داشتیم.
وی تاکید کرد: این تجربیات مبتنی بر الگوی مردم محور بودن کارها بوده و در گلستان ۲۲ روستا موفق مبتنی بر مزیت نسبی مردمی بودن رشد و توسعه شناسایی شده است.
استاندار گلستان گفت: تا افق ۱۴۰۴ بنا داریم نیمی از روستاهای استان را که مبتنی بر این مزیت هستند را شناسایی و توسعه روستامحور را در آنها انجام دهیم.
زنگانه افزود: در مدل توسعهای روستامحور، مردم محور اصلی توسعه خواهند بود.
وی خاطرنشان کرد: بیشتر کارها در این روستاها با مشارکت خودجوش و با هدایت رهبران اجتماعی مورد تایید خود مردم مبتنی بر مزیتهای نسبی روستا انجام خواهد شد و مدلهای انجام شده را میتوان به روستاهای همجوار هم بسط و گسترش داد.
زنگنه ادامه داد: بیش از ۴۶ درصد جمعیت استان را روستائیان تشکیل میدهند و لذا توسعه روستا محور در برنامه پیشرفت و توسعه استان جایگاه ویژهای دارد.
استاندار گلستان گفت: در استان بر اساس این الگو اقدامات موفقی مانند روستاس عطاآباد، محمد آباد و پنج پیکر شاهد بودیم.
زنگانه اضافه کرد: بیش از ۱۲۲ هزار میلیارد ریال اعتبارات و تسهیلات اشتغال آفرین در سفر رییس جمهور به استان همراه با هفت هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه، ۱۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای ازدواج جوانان و همچنین از ظرفیت تسهیلات تبصره ۱۶ و ۱۸ بودجه که تسهیلات ارزان به شمار میرود، تخصیص یافت که میتوانیم برای حمایت از کسب و کارها این روستاها استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: به شهرستان ابلاغ میکنیم براساس جمعیت روستایی این منابع به صورت متوازن براساس الگوی عدالتی (متناسب با جمعیت روستایی) که رییس جمهور تاکید دارند توزیع شود.
استاندار گلستان یادآور شد: براساس میانگین درآمد سرانه خانوار روستاهای توسعه محور که تاکنون کار کردهاند به میانگین کشوری رسیده است.