به گزارش ایرنا، سازمان بازرسی نیروی انتظامی و خدمات آتش نشانی انگلیس اعلام کرد که پلیس متروپلیتین بر اساس فرآیندی که ضمن بررسی دقیق عملکرد آن، «پشتیبانی بیشتری را برای بهبود اوضاع ارائه می دهد" تحت نظر است. گفته میشود که پلیس منچستر، کلیولند و گلاسترشایر نیز در شرایط مشابهی قرار دارند.
این درحالیست که سازمان بازرسی نیروی انتظامی هنگامی یک نیروی پلیس را زیر نظر میگیرد که این نهاد امنیتی یا «به نگرانیها پاسخ نمی دهد، یا در مدیریت، کاهش یا ریشه کن کردن نگرانیها موفق عمل نمیکند»
پلیس لندن اینک باید راهکار بهبود عملکرد خود را نسبت به مسائل شناسایی شده توسط سازمان بازرسی ارائه کند. هرچند در اخبار منتشر شده توضیحی درباره مسائل شناسایی شده ارائه نشده است اما ناظران معتقدند که تصمیم سازمان بازرسی، به رسوایی های متعدد افسران پلیس، از جمله آزار جنسی و قتل سارا اورارد زن جوانی که پارسال خبرساز شد بیارتباط نیست.
البته قتل اخیر زارا آلینا، کارمند ۳۵ ساله دادگاه که یک شب در مسیر خانه از سوی افسر پلیس مورد حمله قرار گرفت، توجه تازه ای را به حمایت از زنان جلب کرده است.
روزنامه گاردین اخیرا گزارش داد که تقریبا تمام زنان جوان در این کشور مورد آزار جنسی قرار گرفته و بدتر از آن، اعتماد خود را به حل این معضل از سوی پلیس از دست دادهاند. بر اساس این گزارش، ۹۷ درصد زنان بین ۱۸ تا ۲۴ سال مورد آزار جنسی قرار گرفته و هولناکتر آنکه ۸۰ درصد زنان از تمام گروههای سنی گفتهاند که این معضل را در فضای عمومی تجربه کردهاند.
اما افشاگری در مورد رفتارهای جنسیتی و نژادپرستانه افسران در ایستگاه پلیس چارینگ کراس به استعفای کرسیدا دیک رئیس پلیس لندن در فوریه گذشته منجر شد. جانشین او هنوز توسط وزیر کشور منصوب نشده اما تحقیقات در مورد شرایط استعفای خانم «دیک»، قتل خانم اورارد و سایر رسواییهای پلیس در حال انجام است.
کمیسیون مستقل شکایات پلیس از سال گذشته تحقیقات جداگانهای را در خصوص عملکرد این نهاد امنیتی آغاز کرده است. در نتیجه این تحقیقات مشخص شد که ناتوانی پلیس در بازداشت عامل یک پرونده جنایی منجر به مرگ سه نفر دیگر شده است. در مورد دیگر اشاره شده که چطور افسران پلیس کودکان را بهانه بازرسی مورد آزار جنسی قرار دادهاند.
انتشار تصویر زنان کشته شده توسط افسران پلیس و فساد نهادینه در برخی از پاسگاههای لندن از دیگر اتهاماتی است که به پلیس پایتخت نسبت داده میشود. در یک مورد گزارش شده که افسر پلیس با یک زن معتاد رابطه غیر اخلاقی داشته و در مورد دیگر پلیس از فرد فوت شده پول سرقت کرده است.
نشریه تایمز لندن گزارش داد که از سال ۲۰۱۸ به این سو یک هزار و ۱۴۷ جلسه استماع برای رسیدگی به تخلفات ماموران پلیس برگزار شده که تکلیف ۵۰۲ فقره از آنها روشن نیست. از ۶۴۵ جلسه باقیمانده هم یک چهارم پشت درهای بسته برگزار شده و اطلاعات بیشتری در این زمینه موجود نیست.
اسامی و درجه بسیاری از افسران گناهکار که باید طبق قانون فاش شود، هرگز اعلام نشده و توسط این نهاد امنیتی لاپوشانی شده است. مشخصات اطلاعات افسرانی که از اداره پلیس اخراج میشوند هم به ندرت فاش شده و ظرف چند هفته از روی تارنمای پلیس حذف میشود. همانطور که حکم اخراج «وین کوزنز» قاتل سارا اورارد از تارنمای اداره پلیس حذف شد
سخنگوی اداره بازرسی نیروی انتظامی انگلیس گفت: "ما می توانیم تأیید کنیم که اکنون در حال نظارت بر خدمات پلیس متروپولیتن از طریق فرآیند تعامل هستیم» افزود که این فرآیند بررسی و پشتیبانی بیشتری را برای کمک به بهبود عملکرد پلیس ارائه می دهد.
شهردار لندن هم با صدور بیانیهای اعلام کرد: مدتهاست که تاکید داشتم اصلاحات گستردهای برای به دست آوردن مجدد اعتماد و اطمینان لندنیها نیاز فوری است. مجموعه ای از رسوایی های وحشتناک نه تنها مشکلات عمیق فرهنگی را آشکار کرده است، بلکه به اعتماد لندنی ها به خدمات پلیس پایتخت آسیب وارد کرده است.
وی با استقبال از تصمیم بازرسی نیروی انتظامی انگلیس تصریح کرد: این به معنای اصلاحات ریشهای و تغییر سیستماتیک عملکرد و فرهنگ پلیس است.