اراک - ایرنا - مدیر دبیرخانه هماهنگی تشکل‌های جهادی کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: راهبرد قرارگاه جهادی این نهاد انقلابی استفاده هر چه بیشتر از مشارکت‌های مردمی برای حل مشکلات جامعه هدف است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «مصطفی فروتن» روز چهارشنبه در همایش مرد میدان در استانداری مرکزی، افزود: مردمی کردن فعالیت‌ها در اردوهای جهادی به لحاظ اثربخشی دارای اهمیت بالایی است.

وی با بیان اینکه، نمی‌توان بدون حضور مردم، مشکل و  مسئله آنان را حل کرد، بیان داشت: نگاه قرارگاه جهادی استفاده از مشارکت مردمی برای حل مشکلات و رفع محرومیت ایجاد شده در مناطق محروم و آسیب دیده است.

وی با یادآوری اینکه، یک فرد جهادی باعث جریان جهادی می شود، اظهار داشت: جنس مدیریت صالحین مبتنی بر ولایت است که ویژگی خاص در این مجموعه جهادی به شمار می‌رود.

مدیر دبیرخانه هماهنگی تشکل‌های جهادی کمیته امداد امام خمینی(ره)گفت: نگاه مبتنی بر ولایت این مفهوم را دارد که دهیاران در محیط روستا، سفیران کار و تلاش در عرصه مدیریت جهادی هستند.

فروتن افزود: نگاه مدیریتی دهیاران در اداره مجموعه روستا، جلوتر از مردم در حرکت هستند که موجب می‌شود تا مدیریت جهادی محقق شود. 

وی اظهار داشت: یکی از وظایف کمیته امداد که می‌تواند ساختار مردمی سازی را به ظهور برساند، تشکیل قرارگاه‌های جهادی است.

مدیر دبیرخانه هماهنگی تشکل‌های جهادی کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: در کمیته امداد ظرفیت‌هایی مثل قرارگاه استانی و هسته‌ای جهادی ویژه شهرستان‌ها ایجاد شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی نیز گفت: ستون‌های اصلی حرکت جهادی شامل بصیرت، همت، عشق و عقیده تقسیم بندی شده که لازم است نیازسنجی در مناطق محروم در گام اول صورت گیرد.
«مجید مومنی» افزود: اشتغالزایی یکی از مهمترین کارها در توانمندسازی خانواده به شمار می‌رود که در حرکت‌های جهادی مورد توجه است.

وی اظهار داشت: اشتغالزایی، اهدای جهیزیه، معافیت سربازی، معاضدت فضایی، خدمات عمرانی، ارائه تسهیلات قرض الحسنه از راه های توانمندسازی خانواده‌ها است. 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره)استان مرکزی گفت: تاسیس مراکز نیکوکاری، هم افزایی با صندوق امداد ولایت، کمک به ترویج فرهنگ زکات و شناسایی راهبران شغلی از زمینه های همکاری دهیاران با کمیته امداد است.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی نیز گفت: دهیاران مجاهدانه برای رفع محرومیت از سیمای روستاها گام‌های موثری بر می‌دارند که اقدام آنان قابل تحسین است.

«حمید پاکپور» افزود: مبداء و پیدایش انقلاب اسلامی با شکل‌گیری گروه‌های جهادی گره خورده است.

وی اظهار داشت:  جریان انقلابی بعد از شکل‌گیری در کارزار دفاع مقدس، عرضه تجلی فعالیت جهادی را تجربه کرد و اکنون از آن بهره می‌گیرد.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی گفت: در سیر تحول فرهنگ جهادی در کشور شاهد بودیم در برخی مقاطع در ساختار اداری افول ایجاد شده که باید جبران شود.

پاکپور افزود: حفظ روحیه جهادی موجب خواهد شد، انقلاب اسلامی در حرکت رو به جلو رشد خود را حفظ کند.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی گفت: اکنون با روی کار آمدن دولت سیزدهم مدیریت ویترینی به مدیریت میدانی تغییر یافته و رئیس جمهوری نیز در سفر استانی در بین مردم حضور دارند و استاندار مرکزی نیز معتقد است که رویکرد پشت میز نشینی مدیران را به رویکرد در بین مردم تغییر داده است.