بهگزارش ایرنا از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سید عزتالله ضرغامی که برای شرکت در یازدهمین کنفرانس وزرای گردشگری کشورهای اسلامی به باکو سفر کرده است، روز چهارشنبه ۸ تیر ۱۴۰۱ اعلام کرد: در نتیجه رایزنیهای انجامشده در جریان یازدهمین کنفرانس وزرای گردشگری کشورهای اسلامی در باکو با نمایندگان کشورهای حاضر در اجلاس، جمهوری اسلامی ایران با اجماع اعضا و بدون هیچ نظر مخالفی برای بازه زمانی ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۶ بهعنوان عضو کمیته هماهنگی گردشگری کشورهای اسلامی انتخاب شد.
وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی افزود: این کمیته در اصل و از ابتدا بهمنظور پیگیری اجرای چارچوب همکاری ها و توسعه گردشگری در میان کشورهای عضو OIC شکل گرفت در سالهای اخیر انتخاب شهر/ پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی به وظایف آن اضافه شده است.
ضرغامی خاطرنشان کرد: این کمیته دارای ۹ عضو از میان سه گروه عربی، آفریقایی و آسیایی کشورهای عضو است.
به گزارش ایرنا، یازدهمین کنفرانس وزیران گردشگری سازمان همکاریهای اسلامی (OIC) با حضور سید عزتالله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی، وزیران گردشگری این سازمان و روسای انجمنهای در مرکز کنگره باکو برگزار شد.
همچنین عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی روز گذشته - ۷ تیرماه - در رشته توئیتی در حساب کاربری خود در توئیتر با اشاره به سخنان خود در این اجلاس گفت: اسلامهراسی ظلم بزرگی به ملتهای اسلامی است که آنها را در معرض پیشداوریهای منفی و بدنامسازی قرار داده است. در حالیکه که تعالیم حیاتبخش اسلامی، جانمایه و روح فرهنگ ناملموس بشری است.
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی تصریح کرد: گردشگری حق همه مردم دنیاست و بخش قابل توجهی از جاذبههای گردشگری، در جغرافیای کشورهای اسلامی قرار دارد. گردشگری در دسترس، الگوی خوبی برای توسعه سفر ارزان و سفر خانوادهمحور، مورد تأکید آموزههای اسلامی است.
وی جامعه محلی حلقه اصلی زنجیره ارزش گردشگری دانست و خاطرنشان کرد: درآمد مستقیم، اشتغال، پاسداشت طبیعت و حفظ فرهنگ بومی، از نتایج مثبت آن است. تجربه خوب اقامتگاههای بومگردی و گردشگری کشاورزی باید توسعه یابد.
ضرغامی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران با تولید واکسن و واکسیناسیون عمومی در برابر ویروس کرونا، از ماهها قبل آماده پذیرش گردشگران بینالمللی شده است.